به گزارش ایسنا، «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در این باره گفت: از نظر امنیتی، به مانند کرانه باختری ارتش اسرائیل پس از پایان جنگ در غزه خواهد ماند.
وی در گفتوگو با شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره اظهار کرد: پس از عملیات «دیوار محافظ» سال ۲۰۰۲ در کرانه باختری، ارتش اسرائیل بار دیگر وارد مناطق الف و ب شد و بنابراین از نظر امنیتی در غزه نیز اینگونه خواهد بود.
کاتس درباره حمله زمینی احتمالی به «رفح» در جنوب نوار غزه نیز افزود: علیرغم مخالفت آمریکا این حمله انجام خواهد شد؛ هیچ کس قادر به جلوگیری از ورود ما به رفح نیست.
رژیم صهیونیستی درحال زمینهچینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.
رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شدهاند و همچنین مسیر اصلی کمکهای بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمکها دارند.
ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت محاصره امن است و ساکنان شمال میتوانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و بهویژه خان یونس انجام داد تا بار دیگر آوارههای فلسطینی را آواره کند.
این آوارگان پس از حملات به خان یونس در حال حاضر به رفح منتقل شدهاند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمینهای فلسطین است. در همین رابطه، اخیرا «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگرانکننده ارزیابی کرد.
انتهای پیام
نظرات