حسین امامی در گفت و گو با ایسنا از تأمین ۳۰ هزار متر لوله برای نوسازی بخشی از شبکه فرسوده توزیع آب این استان خبر داد و تأکید کرد: به کارگیری این میزان لوله در سایزهای ۶۳، ۷۵ و ۹۰ میلی متر، نقش مهمی در کاهش هدر رفت آب در استان دارد.
وی با اشاره به ۱۲ درصد آب بدون درآمد ناشی از عملکرد کنتورهای خراب و ۲۱ درصد هدر رفت در شبکه و خطوط انتقال شهرها و روستاها اظهار کرد: اصلاح شبکههای روستایی با مشارکت دهیاریها عملیاتی میشود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به واسطه ادامه پدیده خشکسالی، سالانه بین ۵ تا ۱۰ درصد ظرفیت تأمین آب استان از محل ۱۰۴۵ منبع (چاه، قنات و چشمه) از دست میرود.
وی در ادامه به بیان برخی برنامههای آبفا خراسان رضوی برای گذر شهرهای خراسان رضوی از تابستان ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از محل منابع اعتباری مدیریت بحران، تنش و ... در مناطق شهری با هدف تأمین آب شرب پایدار برای ساخت مخزن، حفر و جابجایی چاه، اصلاح خطوط انتقال و ایستگاههای پمپاژ هزینه میشود.
امامی اظهار کرد: در بخش آبرسانی روستایی هم هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال در قالب طرح محرومیتزدایی دولت تأمین و در اختیار قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) به عنوان مجری قرار گرفته و از سایر منابع نیز ۲ هزار میلیارد ریال تأمین شده است تا شبکههای آب روستایی به پایداری برسد.
انتهای پیام
نظرات