به گزارش ایسنا، محمد حسین ساعی در حاشیه آیین ۳۰ سالگی دانشگاه سوره و قدردانی از اساتید این دانشگاه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه سوره یکی از فرزندان انقلاب اسلامی است که در رشته هنر، معماری و رسانه پایهگذاری شد.
وی یادآودی کرد: پس از انقلاب اسلامی و در دهه ۶۰ تجربه جدی در فعالیت هنری، معماری و رسانهای کشور داشتیم که این فعالیتهای جدی ناشی از دمیده شدن روح انقلاب اسلامی بود. از این رو در ابتدای دهه ۷۰ این ایده ایجاد شد که ما مرکزی برای تبدیل این تجارب انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف فرهنگی، هنری، معماری و رسانهای به آموزش داشته باشیم تا نسل جدید فعالان فرهنگی و هنری در زمینههای مختلف هنری، معماری و رسانهای را تربیت کنیم.
رئیس دانشگاه سوره ادامه داد: این ایده در بهمن ۷۲ منتج به ایجاد دانشگاه سوره شد و امروز سیامین سالگرد تاسیس این دانشگاه را جشن میگیریم. در این سی سال دانشگاه سوره فراز و نشیبهای جدی داشته است و شاید کمتر حمایتهای لازم در زمینههای مالی، اداری و مهنوی از این دانشگاه رخ داده است؛ اما این دانشگاه همواره تلاش خود را کرده است که در سپهر درخشان فرهنگ و هنر کشور ستارهای پرنور باشد. کما اینکه دانش آموختگان این دانشگاه همواره در جشنوارههای فجر جوایز ارزنده نصیب خود کردهاند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه هر سال به تعداد داوطلبان ورود به دانشگاه سوره افزوده میشود، عنوان کرد: آنچه دلیل بقا دانشگاه سوره شده آن است که این دانشگاه در صدد است در حوزه فرهنگ و رسانه نیرویهای متعهد به انقلاب اسلامی تربیت کند و کم و بیش در حد مقدورات خود تلاش خود را کرده است که به این نقطه برسد.
ساعی در پاسخ به سوالی در خصوص انتخابات ۱۱ اسفند مجلس شورای اسلامی و اثر انتخابات نمایندگان اصلاح در مسائل آموزشی کشور، توضیح داد: ما به مجلسی نیاز داریم که بتواند مسائل را بشناسد این مسائل را اولویت بندی کند و مسائل کارشناسی در سطح کشور را جمع آوری کرده و نهایتا در تضارب آرا به بهترین پاسخ دست یابند. آن پاسخ است که میتواند به یک روال قانونی برای حل مسائل تبدیل شود. کما اینکه مجالس گذشته نیز توانستند بخشی از مشکلات کشور را حل کنند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از کتاب گنجینه آثار دانشگاه سوره رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات