به گزارش ایسنا، در این قطعنامه که اقدامات خاصی برای کاهش بحران آب و هوا بیان شده، این موارد ذکر شده است: انتقال سرمایهگذاری از سوخت های فسیلی، افشای روابط مالی دانشگاه در بخش خصوصی و ممنوعیت دریافت بودجه تحقیقاتی از صنعت سوخت فسیلی.
در کنار این درخواست و خواسته دانشجویان، نهادهای دانشجویی نیز به این مساله ورود کردهاند. نکته مهم این است که مجلس سنای دانشجویی دانشگاه فلوریدا در قرارداد جدید سبز این دانشگاه، واگذاری وجوه وقف شده در صنعت سوخت فسیلی را به عنوان ستون اصلی در نظر گرفته و به رسمیت میشناسد. از آنجایی هم که سنای دانشجویی در مورد تعهد دانشگاه فلوریدا، به مبارزه با بحران آب و هوا تردید جدی دارد، لایحه شفافیت جداگانهای را صادر کرده است. هیات مدیره مجلس سنای دانشجویی به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به سرمایه گذاریها و همچنین معاملات با صنعت سوخت فسیلی، انتقادات شدیدی را علیه دانشگاه فلوریدا مطرح کرده است.
مجلس سنای دانشجویی همچنین تصریح کرد که دریافت بودجه از صنعت سوخت فسیلی به عنوان ابزاری برای تأمین مالی تحقیقات، منجر به این شده که در تحقیقات انجام شده سوختهای فسیلی بهعنوان منبع انرژی بهتر معرفی شود. بر همین اساس آنها از روسای هر دانشکده در دانشگاه کالیفرنیا و معاون تحقیقات خواستهاند که دریافت هرگونه کمک مالی از صنعت سوخت فسیلی برای تامین مالی تحقیقات را ممنوع کنند.
گامهای بعدی در نظر گرفته شده در قرارداد جدید سبز این است که هیات امنای دانشگاه فلوریدا، بخشهای مالی قطعنامه ۷ مارس را بررسی و تأیید کنند. براساس این قطعنامه، یک چارچوب استراتژیک مشترک برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای دانشگاه فلوریدا در نظر گرفته شده است. بخش دیگری از این برنامه به دنبال این است که تابآوری دانشگاه را در برابر تاثیرات مربوط به تغییرات آب و هوایی بهبود بخشد.
انتهای پیام
نظرات