دکتر وحید نکونام در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: جوان انقلابی جوانی است که سه مولفهی انرژی، ابتکار و امید دارد، یک جوان انقلابی همچنین محکم، پولادین، با عزم و بصیرت است.
وی افزود: این نوع جوان با شناخت معارف اهل بیت(س) به دنبال تحقق آرمانهای انقلاب بوده و مبانی جمهوری اسلامی را که مبتنی بر اسلام و جمهوریت است میشناسد و به آن اعتقاد دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) با بیان اینکه تمام اندیشه یک جوان انقلابی تحقق آرمان ایران قوی و ارتقاء جایگاه کشور در عرصهی بین الملل است، گفت: یک جوان اگر انقلابی باشد، اشکالات و خلاءهای موجود را میپذیرد و در عین حال اعتقاد دارد که راهحل مسائل کشور را باید در درون کشور و به دست جوانان جستجو کرد، همانطور که انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را نیز چنین جوانانی به ثمر رساندند.
نکونام در ادامه به بیان دیگر ویژگیهای یک جوان انقلابی پرداخت و تاکید کرد: چنین فردی در عین توجه به مولفههای پیشرفت غرب، غرق در فرهنگ و تمدن منحط غربی نمیشود بلکه آن را به چالش میکشد، البته عقلای جامعه صرف تغییرات ظاهری جوانان، این مسئله را دال بر فاصله گرفتن آنها از ارزش های اسلامی و ایرانی نمیدانند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: همانطور که جوانان ما در دوران جنگ تحمیلی ظواهر متفاوتی داشتند اما روح متعالی آنها، باعث شد تا در مسیر صلاح و رستگاری سوق داده شوند، امروز نیز جوانان ما به همین شکل هستند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهها موتور محرک جامعه هستند، گفت: دانشگاه ها در موضوعات کلان کشور نقش حیاتی دارند، در موضوع انتخابات نیز نقش دانشگاهها در گام اول تبیین اهمیت حضور در انتخابات برای ارتقا کشور در سطح بین المللی و در گام دوم معرفی افراد صالح و کارآمد جهت حضور در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است.
نکونام در پایان یادآور شد: انتخابات مظهر اراده عمومی و تجلی مردمسالاری دینی است که شعار اساسی انقلاب بوده و هست لذا تبیین این موضوع مهم ترین وظیفهی دانشگاهیان در این برهه زمانی است، جامعه دانشگاهی اعم از اساتید و دانشجویان به مانند همیشه در این عرصه نیز حضور فعال داشته و پیش قدم خواهند بود.
انتهای پیام
نظرات