• شنبه / ۵ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402120502526
  • خبرنگار : 50176

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان:

انتخابات در کشور ترجمان مردم‌سالاری دینی است

انتخابات در کشور ترجمان مردم‌سالاری دینی است

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان، انتخابات در کشور را ترجمان مردم سالاری دینی و حکومت مردمی دانست.

فرهاد فرامرزیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انتخابات و ضرورت شرکت مردم در این آزمون سیاسی بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری حضرت امام راحل دستاوردهای فراوانی برای مردم داشته است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران و انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ترجمان مردم سالاری دینی و حکومت مردمی است.

فرامرزیان بیان کرد: برخلاف رژیم پهلوی که هرگز به رای و نظر مردم اهمیت داده نمی‌شد در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران انتخابات فراوانی برای تعیین ارکان حاکمیت این نظام از جمله انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: انتخابات تجلی مردم سالاری دینی و نشان دهنده اقتدار یک حاکمیت است.

وی تصریح کرد: در سطح بین‌المللی حضور گسترده مردم چه در انتخابات و چه در راهپیمایی‌ها بر صلابت عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران می‌افزاید و هر رای مردم تایید کننده نظام جمهوری و خار چشم دشمنان اسلام است.

این مسئول خاطرنشان کرد: لذا مردم در یازدهم اسفندماه سال جاری مانند سال‌های گذشته با حضور مقتدرانه خود برگ زرینی در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رقم خواهند زد.

وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: مهمترین مشکلات لرستان بیکاری جوانان و تعطیلی کارخانجات استان است که در دولت سیزدهم اقدامات فراوانی از سوی مدیریت ارشد استان برای احیای کارخانجات کمک به اشتغال و رونق تولید انجام شده است.

فرامرزیان افزود: اقدام اورژانسی مجلس و نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی باید تعیین و تخصیص ردیف‌های اعتباری برای استان‌های کمتر توسعه یافته در حوزه صنعتی و شتاب در جذب سرمایه‌گذار یا بهره‌گیری از سرمایه‌گذاران ملی و هلدینگ‌های اقتصادی از جمله بنیاد مستضعفان شستا باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان افزود: ناگفته نماند برای حل مشکلات اورژانسی استان از جمله بیکاری جوانان و سرمایه‌گذاری باید نمایندگان مجلس در کمیسیون‌های اثرگذار از جمله کمیسون بودجه حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: باید نمایندگان آینده لرستان در مجلس در جهت توسعه زیرساخت‌های استان از قبیل تکمیل آزادراه خرم آباد به اراک و نیز تلاش در جهت تکمیل راه‌آهن خرم‌آباد تلاش کنند.

او اضافه کرد: همراهی کامل و جامع نمایندگان با مدیریت ارشد لرستان که در حال حاضر با تلاش و استفاده از تمام ظرفیت‌ها پروژه راه‌آهن خرم آباد به درود را از سر گرفته است و بیش از ۱۷ کارگاه در آن مشغول به فعالیت هستند می‌تواند در جهت رفع چالش از اساسی استان که توسعه زیرساخت‌هاست مثمرثمر بوده و سوت قطار را در مرکز استان به صدا در بیاورد.

وی با بیان اینکه چالش دیگری که در حوزه لرستان می‌تواند با هم‌افزایی نمایندگان مجلس و مدیریت ارشد استان برطرف شود تلاش در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری و منابع طبیعی استان است، گفت: در سنوات اخیر به هر دلیلی از توجه به بخش و ظرفیت گردشگری و منابع طبیعی بکر استان غفلت شده است که باید نمایندگان با هم افزایی و تعامل سازنده با مدیریت ارشد در جهت آن تلاش کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان در خصوص انتخاب اصلح و معیارهای این انتخاب افزود: مجلس عصاره یک ملت است و افرادی که به آن ورود می‌کنند چون نماینده کل کشور ایران محسوب می‌شوند و بر سرنوشت کل کشور اثرگذار هستند باید شاخصه‌ها و معیارهای مهمی داشته باشند.

فرامرزیان ادامه داد: مهم‌ترین شاخصه انتخاب اصلح برای مردم باید ولایت پذیری و التزام فرد به ارزش‌ها و آرمان‌های این نظام باشد. در وهله اول مهمترین شاخصه انتخاب اصلح، وفاداری فرد به نظام است.

وی دیگر شاخصه انتخاب اصلح را برنامه محوری برنامه‌دار بودن فرد دانست و گفت: فردی که می‌خواهد به عنوان نماینده مردم فعالیت کند باید برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف با ارائه راهکارهای علمی بیان کند. شاخصه دیگری که می‌تواند به انتخاب اصلح کمک کند تجربه سابقه و رزومه فرد است که باید مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول با اشاره به نقش رسانه‌ها در انتخابات و ایجاد شور و نشاط بین مردم در این رابطه بیان کرد: رسانه‌ها امروز به عنوان رکن چهارم دموکراسی مطرح می‌شوند و با توجه به ورود فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی شاهد اثرگذاری بیشتر رسانه‌ها در سطح کشور هستیم.

او خاطرنشان کرد: رسانه‌های رسمی مجوزدار که ذیل وزارت ارشاد فعالیت می‌کنند نقش بسیار مهمی در بیان شاخص‌ها و مؤلفه‌های انتخاب اصلح دارند.

وی با بیان اینکه جریان‌سازی رسانه‌ها نقش سازنده و بی‌بدیلی در تعیین سرنوشت انتخابات دارد، گفت: می‌طلبد در ایام تبلیغات رسمی رسانه‌ها با برگزاری میزگردها و مناظرات تخصصی بر غنای انتخابات و افزایش شور انتخاباتی همت کنند.

فرامرزیان با بیان اینکه دانشگاه به عنوان قشر اثرگذار جامعه بیشترین تاثیر را در افزایش شور انتخاباتی دارد، گفت: تشکل‌ها، احزاب سیاسی، دانشگاهی و دانشجویی می‌توانند میدان‌دار افزایش شور انتخاباتی باشند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: چکش‌کاری ظرفیت‌ها، مشکلات و چالش‌های لرستان، ارائه برنامه‌ها راهکارها و مشاوره‌های دقیق به نمایندگان باید از مسیر بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاهی و نخبگانی استان باشد.

وی تصریح کرد: باید از همه ظرفیت‌های دانشگاهی در جهت افزایش مشارکت اجتماعی بهره گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha