• پنجشنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402120301779
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار تاکید کرد

کاهش ترافیک در محورهای پرتردد آذربایجان شرقی با اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام

کاهش ترافیک در محورهای پرتردد آذربایجان شرقی با اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام استان در حوزه راهسازی و حمل و نقل منجر به توزیع ترافیک و کاهش آن در محورهای پرتردد ازجمله تبریز- مرند، هشترود و آذرشهر خواهد شد.

مالک رحمتی در پنجاه و نهمین جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان، افزود: سال آینده پروژه‌های مهم استان در حوزه حمل و نقل طبق برنامه ریزی انجام شده به بهره برداری خواهد رسید و این امر منجر به توزیع جریان ترافیک و کاهش آن در سه محور، تبریز مرند، هشترود و آذرشهر خواهد شد.

وی بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های مسئول برای خدمات‌رسانی در ایام سفرهای نوروزی نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته برنامه‌ریزی‌های خوبی در این حوزه اتفاق افتاده بود که باعث کاهش ۲۴ درصدی تصادفات شد، امسال نیز همه دستگاه‌های مسئول با هم افزایی و هماهنگی در کنار هم رکورد دیگری در کاهش تصادفات ثبت کنند.

رحمتی با تاکید بر برگزاری مستمر جلسات شورای ترافیک و کمیسیون ایمنی راه‌های استان، گفت: در مدیریت استان خود را مکلف می دانیم تا هر آن چه قانون در این خصوص تعیین کرده اجرایی کنیم، فرمانداران نیز همین امر را متناسب با شهرستان‌ها عملی کنند و یکی از معیارهای ارزیابی فرمانداران نیز همین شاخص خواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی بر نقش اساسی حمل و نقل عمومی تاکید کرد و افزود: حمل و نقل عمومی در کاهش ترافیک و به دنبال آن کاهش تصادفات نقش اساسی دارد و از شهرداری می‌خواهیم در راستای ارتقای حمل و نقل عمومی اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با بیان این که آمار تلفات ناشی از تصادفات، اگر یک نفر هم باشد زیاد است، ادامه داد: آمارهای ارائه شده در خصوص تلفات و مجروحان تصادفات در استان قابل قبول نبوده و تمام دستگاه‌های مسئول باید تمام تلاش خود را به کار گیرند و از ابزارهای مختلف استفاده کنند تا جاده‌های آذربایجان شرقی برای مردم امن شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی با اشاره به اینکه خدمات پزشکی باید در سریع‌ترین زمان ممکن به مصدومان تصادفات ارائه شود، تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بررسی شاخص‌های مختلف، تعداد بیمارستان‌های پذیرش تروما در تبریز را از ۲ واحد به ۴ بیمارستان افزایش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha