• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1402120201214
  • خبرنگار : 71516

حماس: تعلیق کمک‌رسانی برنامه جهانی غذا به ساکنان شمال غزه تحول خطرناکی است

حماس: تعلیق کمک‌رسانی برنامه جهانی غذا به ساکنان شمال غزه تحول خطرناکی است

جنبش حماس اعلام کرد تعلیق کمک‌رسانی به ساکنان شمال غزه از سوی برنامه جهانی غذا یک تحول خطرناک است که بر رنج و مشکلات ساکنان این منطقه می‌افزاید.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: تعلیق توزیع کمک‌های غذایی برنامه جهانی غذا در شمال نوار غزه یک تحول خطرناک است که به رنج و مشکلات مردم فلسطین در این منطقه در سایه محاصره خفقان آور تحمیل شده از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی می‌افزاید. این اقدام تسلیم شدن در برابر واقعیتی است که دشمن نازی با هدف گرسنه نگه داشتن ملت فلسطین و نابودی آنها بر مردم ما تحمیل می‌کند.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، در این بیانیه آمده است: ما از برنامه جهانی غذا و تمام آژانس‌های بین‌المللی از جمله آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) می‌خواهیم بر رژیم اشغالگر از طریق ازسرگیری فعالیت خود در شمال غزه طبق تعهدات بین‌المللی‌شان برای نجات دادن ملت ما از خطر گرسنگی فشار بیاورند.

در این بیانیه تأکید شده است: ما از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهیم فورا برای شکستن محاصره و نجات ملت فلسطین از خطر گرسنگی و نابودی و اجرایی کردن نتایج نشست سران عربی و اسلامی که نوامبر سال میلادی گذشته برگزار شد، وارد عمل شوند و با قدرت در مقابل سیاست پاکسازی نژادی رژیم صهیونیستی علیه ملت ما بایستند. همچنین بر دولت‌های جهان برای مجبور کردن این رژیم نازی به احترام به قواعد و قوانین بین‌المللی درباره موضوع ورود کمک‌ها و دارو برای کودکان و غیرنظامیان بی‌گناه در نوار غزه فشار بیاورند.

از سوی دیگر ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تأکید کرد: مادامی که اسرائیل از تحقق هرگونه دستاوردی درباره اسرا عاجز است، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل باید مانع ورود کمک‌ها به غزه شود.

پیش از این اسماعیل الثوابته، مدیر دفتر اطلاع‌رسانی در غزه گفت ساکنان نوار غزه وارد مرحله گرسنگی شده‌اند.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) هم در بیانیه‌ای اعلام کرد: از هر ۶ کودک در غزه یک نفر از سوء تغذیه رنج می‌برد. ورود کمک‌های بشردوستانه، آن هم بدون شرط و شروط یک ضرورت برای ساکنان نوار غزه است. کمک‌هایی که در حال حاضر وارد نوار غزه می‌شود، کافی نیست. وضعیت کنونی ساکنان و کودکان غزه نتیجه مستقیم کمبود کمک‌هاست.

سخنگوی هلال احمر فلسطین نیز گفت: گرسنگی در نوار غزه منجر به مرگ تعدادی از فلسطینی‌ها شده است. فلسطینی‌ها غذا و آب ندارند. ارتش رژیم اشغالگر هر طرفی را که بخواهد کمک‌های بشردوستانه را وارد نوار غزه کند، مورد حمله قرار می‌دهد. ما شاهد کاهش ورود کمک‌ها به مناطق شمال غزه هستیم.

در حالی که هشدارها درباره پیامدهای یورش رژیم صهیونیستی به شهر رفح که هزاران آواره به آنجا پناه برده‌اند، افزایش یافته است، وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر (۱۵ مهر ماه) به ۲۹ هزار و ۳۱۳ شهید و ۶۹ هزار و ۳۳۳ مجروح رسیده‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha