• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120200927
  • خبرنگار : 71402

چین اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه را محکوم کرد

چین اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه را محکوم کرد

چین به شدت از آمریکا به دلیل وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش‌بس فوری در غزه بود، انتقاد کرده است. پکن گفت که این اقدام «پیام اشتباهی» را ارسال کرد و به‌طور موثر «چراغ سبزی به ادامه کشتار» داد.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید مدعی است قطعنامه پیشنهادی الجزایر، مذاکرات برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را به خطر می‌اندازد. ایالات متحده قطعنامه آتش‌بس موقت خود را پیشنهاد کرده که همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داده به شهر رفح حمله نکند.

هم‌زمان با ادامه جنگ صهیونیست‌ها علیه ملت فلسطین در غزه، تصمیم آمریکا برای جلوگیری از قطعنامه الجزایر به طور گسترده محکوم شده است. ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد از آن حمایت کردند. انگلیس  رای ممتنع داد.

ژانگ جون، سفیر چین در سازمان ملل، در واکنش به وتوی آمریکا گفت این ادعا که این طرح در مذاکرات دیپلماتیک در حال انجام تداخل خواهد داشت «کاملا غیر قابل دفاع» است.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، او گفت: «با توجه به وضعیت میدانی، تداوم اجتناب منفعلانه در آتش‌بس فوری، هیچ تفاوتی با چراغ سبز نشان دادن به ادامه کشتار ندارد. سرریز شدن این مناقشه، کل منطقه خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند و خطر یک جنگ گسترده‌تر را افزایش می‌دهد. تنها با خاموش کردن شعله‌های جنگ در غزه می‌توانیم از شعله‌ور شدن آتش جهنم در سراسر منطقه جلوگیری کنیم.»

براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۲۹۰۰۰ شهید در غزه بر جای گذاشته است.

پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا خواستار آتش‌بس موقت «در اسرع وقت» و به شرط آزادی همه اسرا و همچنین خواستار رفع موانع بر سر راه کمک‌ها به غزه شده است.

بیش از یک میلیون آواره فلسطینی - حدود نیمی از جمعیت نوار - پس از اینکه در جستجوی سرپناه به سمت جنوب روانه شدند، در رفح به شکلی متراکم حضور دارند. این شهر جنوبی که هم مرز با مصر است، قبل از جنگ تنها ۲۵۰۰۰۰ نفر ساکن داشت و اکنون زیر سایه حمله رژیم صهیونیستی به سر می‌برد. بسیاری از آواره‌ها در پناهگاه‌ها یا چادرهای موقت در شرایط نامناسب زندگی می‌کنند و دسترسی کمی به آب آشامیدنی یا غذای سالم دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha