هاشمی، یک دانشجوی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد واحد یاسوج در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: قطعا بنیه مجلسی که با مشارکت حداکثری مردم تشکیل شده باشد قوی و کارآمد خواهد بود و راهبرد و راهکار نمایندگانی که آراء بیشتری داشته باشند تاثیرگذارتر است.
وی افزود: اگر در انتخابات رقابت سالمی ایجاد شود و امنیت و سلامت هم از طرف مسئولین تامین بشود حتما مشارکت بهتر و بیشتری اتفاق می افتد بخصوص اگر رقابت بین داوطلبان رقابت صحیح و عادلانه ای باشد.
این دانشجو تصریح کرد: به نظر من با نرفتن پای صندوق های رای هیچ مشکلی حل نمی شود همه ما نقد و دلخوری هایی از مسئولان و سیاستمداران داریم اما با رای ندادن مشکلی حل نمی شود. اگر من رای ندهم در آینده نمی توانم از عملکرد نماینده ای که توسط دیگران انتخاب شد انتقاد کنم. اما اگر با تحقیق و بررسی رای داده باشم، فرق ندارد چه نماینده ای راهی مجلس شود، من حق دارم در صورت کمبود از او انتقاد و گلایه کنم.
وی اظهارکرد: با شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح، گلایه مندی ها و نارضایتی ها کمتر می شوند اما رفع نمی شوند زیرا رفع کامل همه مشکلات حوزه انتخابیه در یک دور نمایندگی مجلس امکان پذیر نیست اما قطعا با انتخاب و روی کار آوردن نماینده اصلح، زمینه ها و زیرساخت های لازم برای کاهش مشکلات در کوتاه مدت و از بین بردن آنها در بلند مدت تدارک دیده می شود. بنابراین توصیه من به افرادی که می گویند با صندوق های رای قهر کنیم این ست که بهتر است شرکت کنیم و از این حق خود استفاده کنیم تا در اداره کشور و رفع مشکلات سهیم باشیم.
«مریم کمائیان»، دانشجوی رشته روانشناسی نیز در ادامه به خبرنگار ما گفت: من فکر می کنم شرکت مردم در انتخابات تاثیر خودش را دارد اما به شرط اینکه به یک فرد درست و اصلح رای بدهند.
وی افزود: من با کسانی که می خواهند نارضایتی خود را با رای ندادن ابراز کنند موافق نیستم. خودم تصمیم گرفته ام که رایم را به کسی بدهم که واقعا صلاحیت دارد حتی اگر او همین یک رای من را داشته باشد، اما به نظرم کسانی که می خواهند گلایه و نارضایتی خود را با رای ندادن ابراز کنند روش خوبی را انتخاب نکرده اند چون در این صورت اجازه داده اند دیگران برای آنها تصمیم بگیرند.
کمائیان اظهارکرد: شرکت در انتخابات تنها به این معنی نیست که برای رفع تکلیف یک رای خشک و خالی بدهیم بلکه در واقع اگر کسی می خواهد بدون بررسی و فکر کردن و تنها به خاطر تعصبات قومی رای دهد، اصلا رای ندهد بهتر است. چون متاسفانه یا خوشبختانه رای کسی که با تعصب و بدون بررسی رای داده شود نسبت به کسی که با بررسی و بدون تعصب رای داده برابر است و هرچه تعداد رایهای گروه اول بیشتر باشد به ضرر پیشرفت جامعه ماست. قطعا این طور است که شرکت در انتخابات باعث کمتر شدن گلایه مندیها می شود اما مشروط به این که بدون تعصب و به یک آدم صاف و اصلح رای بدهیم.
«ساناز فرخان»، دانشجوی روانشناسی دانشگاه آزاد یاسوج گفت: به نظر من اگر مردم با تحقیق و بدون تعصب رای بدهند و نماینده بهتری را برای فرستادن به مجلس انتخاب کنند قطعا مشکلات جامعه شامل مسکن، اشتغال رفاه مردم کمتر می شود.
وی افزود: برخی ها در حال حاضر تنها به خاطر طایفه گرایی و تعصبات قومی رای می دهند. خود من هم این نظر را قبول دارم که خیلی ها با تعصب نادرست رای می دهند اما با این وجود رای ندادن کار درستی نیست چون در صورت رای ندادن ممکن است نماینده ضعیفی انتخاب شود و وضعیت بدتر شود.
فرخان اظهارکرد: ما جوانان و دانشجویان باید از خودمان شروع کنیم و در خصوص داوطلبان نمایندگی مجلس تحقیق کنیم تا بهترین فرد را برای این مسئولیت مهم انخاب کنیم حتی اگر اطرافیان ما تعصب گرا باشند ما با رای دادن بدون تعصب به نوعی با این موضوع قوم گرایی مبارزه کرده ایم. در صورتی که نماینده خوبی انتخاب کنیم می تواند گلایه ها، مطالبات و نواقص را کمتر کند.
یک دانشجوی حقوق این دانشگاه به خبرنگار ایسنا گفت: بدیهی است انتخابات بهترین و مناسب ترین فرصت برای مردم است که بتوانند در اداره کشور مشارکت داشته باشند و این مشارکت بر سرنوشت کشور و به تبع آن بر سرنوشت خود شخص که رای می دهد و جامعه که در آن زندگی می کنیم، تاثیرگذار است.
وی افزود: این که کسی بخواهد گلایه و نارضایتی خود را با نرفتن پای صندوق رای ابراز کند کار هوشمندانه ای نیست، ما نمی توانیم با رای ندادن تغییری ایجاد کنیم بلکه با رای دادن است که می شود از این شرایط خارج شد. در حقیقت تنها رای کسانی که در انتخابات شرکت کرده اند به شمار می آید نه کسانی که شرکت نکرده اند. پس با رای ندادن صدایمان به گوش کسی نمی رسد.
این دانشجو اظهارکرد: به این افراد توصیه می کنم مشارکت کنند البته مشارکت باید به این شکل باشد که فردی که برنامه هایی مناسب برای پیشرفت جامعه و کارایی بهتری دارد را انتخاب کنند. با شرکت در انتخابات و رای دادن به فرد اصلح قطعا مشکلات کمتر می شوند اما برای رفع ۱۰۰ درصدی مشکلات باید در طولانی مدت برنامه ریزی شود و نیازمند زمان بیشتری است.
یک دانشجوی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد یاسوج به خبرنگار ما گفت: مشارکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح در تشکیل مجلس قوی و پیشرفت جامعه ما اثر گذار است و ما هم وظیفه داریم برای تحقق این موضوع با تحقیق و بررسی رای بدهیم تا این اتفاق به وقوع بپیوندد.
وی افزود: من نیز با کسانی که برای ابراز نارضایتی های خود قصد دارند در انتخابات شرکت نکنند موافق نیستم زیرا این کار راه حل درستی برای بیان نارضایتی نیست و یک اقدام آسیب زاست چون ممکن است یک نماینده نالایق انتخاب شود و بر نارضایتی ها و مشکلات همه ما افزوده شود و با نرفتن پای صندوق رای مشکلات حل نمی شود. مشکلات کشور ما کم نیستند و حتی بعضی از این مشکلات گاها ناشی از انتخاب اشتباه و شرکت غیرهوشمندانه در انتخابات بوده است که بعضی افراد به خاطر تعصبات نادرست به فردی به غیر از فرد اصلح رای داده اند و در صورتی که ما تحقیق کنیم و با بررسی کردن به داوطلب اصلح رای دهیم قطعا این مشکلات کاهش پیدا می کنند.
«حسین علیدادی»، دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج نیز گفت: به نظر من اینکه مردم فرد اصلح را بین داوطلبان مختلف پیدا کنند و به او رای بدهند قطعا در کمتر شدن مشکلات تاثیر دارد اما متاسفانه در حال حاضر در منطقه ما بر اساس قوم گرایی رای می دهیم. اینکه با انتخاب اصلح مشکلات و گلایه ها کمتر می شوند کاملا درست است.
رحیمیان دانشجوی یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه نیز به خبرنگار ایسنا گفت: قطعا شرکت در انتخابات و رای دادن به فرد اصلح در تشکیل مجلس قوی تاثیر دارد.اگر رقابت بین داوطلبان نمایندگی مجلس رقابت سالمی باشد و داوطلبان همدیگر را تخریب نکنند قطعا مشارکت هم به نحو بهتری اتفاق می افتد.
وی افزود: هرچند با افرادی که می خواهند گلایه های خود را با نرفتن پای صندوق رای ابراز کنند کاملا مخالفم اما امیدوارم مسئولان هم به خودشان بیایند و تلاششان را برای بهتر کردن وضعیت و حل مشکلات مردم بیشتر کنند.
به گزارش ایسنا، رحیمیان اظهارکرد: شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح قطعا می تواند مشکلات موجود را کمتر کند اما نمی توانیم برای رفع ۱۰۰ درصدی مشکلات روی این موضوع حساب کنیم.
گفتنی است که انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، ۱۱ اسفند سال جاری در سراسر کشور برگزار میشود.
استان کهگیلویه و بویراحمد دارای سه کرسی نمایندگی در سه حوزه انتخابیه بویراحمد، دنا و مارگون- کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و گچساران و باشت است.
انتهای پیام
نظرات