• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۰:۱۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402113021834
  • خبرنگار : 71974

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت‌وگو با ایسنا:

تشریح اهمیت حضور در انتخابات، رمز افزایش مشارکت است

تشریح اهمیت حضور در انتخابات، رمز افزایش مشارکت است

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آن‌هاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم با دقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

علی رحیمی، استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت انتخابات در کشور اظهار کرد: انقلاب اسلامی در ۴ دهه اخیر همواره روند صعودی خود را حفظ کرده و تلاش شده با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی خود، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ کند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه علی‌رغم تبلیغات منفی، مردم همواره در مناسبت و رویدادهای سیاسی شرکت داشتند، عنوان کرد: مردم همواره نسبت به گردهمایی و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه‌ای داشتند که آخرین نمونه آن را می‌توان حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن عنوان مشاهد کرد، مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی نیز نتوانسته بر حضور مردم تأثیر منفی بگذارد.

وی افزود: مشکلات اقتصادی کشور در زمان جنگ به‌مراتب بیشتر از امروز بود؛ اما مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات اعتقاد داشتند، این اعتماد امروزه نیازمند ترمیم دوباره است، برخی از مدیران با اقداماتی اشتباه به این اعتماد خدشه وارد کردند که در سایه دولت مردمی می‌توان نسبت به حل آن امیدوار بود.

رحیمی با اشاره به گام دوم انقلاب بیان کرد: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را در راستای تحولات شگرف سیاسی و اقتصادی اعلام کرده بود و انتخابات این دوره نیز ادامه همان مسیر است. باتوجه‌ به گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد تغییر نسل در مدیران هستیم؛ ازاین‌جهت نیز انتخابات این دوره حائز اهمیت است.

این استاد دانشگاه با اشاره به عوامل مؤثر به میزان مشارکت در انتخابات بیان کرد: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آنهاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم بادقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به حضور پرشور مردم در جشن ۲۲ بهمن، می‌توان نسبت به برگزاری انتخابات با مشارکت مناسب مردم امیدوار بود؛ البته باید اذعان کرد که مجلس باید در قوانین انتخابات مخصوصاً در بخش تبلیغات تغییراتی اعمال کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha