• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402113021291
  • خبرنگار : 71610

تهدید گانتس به تشدید حملات به غزه در صورت آزاد نشدن اسرا تا ماه رمضان

تهدید گانتس به تشدید حملات به غزه در صورت آزاد نشدن اسرا تا ماه رمضان

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی تهدید به گسترش دامنه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و ورود آن به «رفح» در صورت آزاد نشدن اسرای این رژیم تا ماه مبارک رمضان کرد.

به گزارش ایسنا، «بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: اگر افراد بازداشت شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) آزاد نشوند نبرد در نوار غزه در ماه رمضان ادامه خواهد داشت و به شهر رفح در جنوب نوار غزه گسترش خواهد یافت.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، وی ادعا کرد: ما این کار را به صورت هماهنگ انجام خواهیم داد و اجازه تخلیه غیرنظامیان را از طریق گفت‌وگو با شرکای آمریکایی و مصری خود خواهیم داد تا از آسیب وارد شدن به آنها جلوگیری شود.

گانتس با تکرار تهدیدهای توخالی خود علیه حماس ادامه داد: «به کسانی که می‌گویند قیمت بهای عملیات بالاست می‌گویم؛ حماس یک انتخاب دارد، آنها (رزمندگان حماس) می‌توانند تسلیم شوند، افراد ربوده شده را آزاد کنند و در نتیجه اهالی غزه ماه رمضان را جشن بگیرند.

وی ادامه داد: ما در هر سناریویی تا رسیدن به اهداف خود به جنگ ادامه خواهیم داد.

گانتس در بخش دیگری از اظهاراتش در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر تصمیم آمریکا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مدعی شد: دیگر اقدامات یکجانبه مانند به رسمیت شناختن کشور فلسطین راهی برای ثبات منطقه‌ای و حل و فصل سیاسی مشکلات نیست.

این اظهارات پس از آن بیان شد که روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا اخیرا به نقل از منابعی نوشت ممکن است واشنگتن به‌زودی کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد؛ حتی اگر مرزها و دیگر جزئیاتش بعدا مشخص شوند. منابع مذکور همچنین اعلام کردند این امر براساس قطعنامه سازمان ملل برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین صورت می‌گیرد و واشنگتن مانعی برای آن نخواهد داشت.

پیشتر یک مقام ارشد آمریکایی به تلویزیون ان‌بی‌سی نیوز گفته بود دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا گزینه‌هایی را برای تصویب راه‌حل «۲ دولتی» پس از جنگ کنونی رژیم صهیونیستی علیه غزه ترسیم می‌کند؛ اقدامی که می‌تواند قدرت سیاسی و قانونی به فلسطینی‌ها بدهد و فشارهای بین‌المللی را علیه رژیم صهیونیستی برای صلح بلندمدت افزایش دهد.

به رسمیت شناخته شدن یک هدف دیرینه برای فلسطینی‌ها و حامیان آنهاست که مشروعیت سیاسی و بین‌المللی و همچنین نفوذ نمادین در این سخت‌ترین درگیری‌ها را به ارمغان می‌آورد. اما با توجه به افزایش تعداد شهدا در غزه، بسیاری از فعالان کهنه‌کار می‌گویند این اقدام بی‌معنی است، در حالی که ایالات متحده به حمایت مالی و تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد و از آن در برابر سرزنش بین‌المللی به خاطر کارزار نظامی‌اش که در آن بیش از ۲۸ هزار نفر کشته شده‌اند، محافظت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha