به گزارش ژاپن تودی، بر اساس این طرح، محدودیت درآمدی موجود برای خانوارهای دریافت کننده این مزایا برداشته و طرح جدید بودجه راهاندازی خواهد شد که هر فرد را از سال مالی ۲۰۲۶ ملزم میکند ۳۰۰ تا ۵۰۰ ین اضافی در قالب حق بیمه ماهانه برای بیمه درمانی بپردازد.
از ماه اکتبر ۲۰۲۴، سن افراد واجد شرایط برای دریافت ۱۰هزار ین در ماه به ۱۶ تا ۱۸ سال گسترش خواهد یافت. کمک هزینه ماهیانه ۱۵هزار ینی فعلی برای فرزند سوم به بعد دو برابر خواهد شد و به ۳۰هزار ین خواهد رسید همچنین کمک هزینه کودک برای کمک به والدین و سرپرستان کودکان تا سن ۱۵ سالگی که بسیاری از آنان دبیرستان را در ژاپن تمام میکنند، طراحی شده است.
آیوکو کاتو، وزیر مسئول سیاست کودک طی کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما حمایت بیوقفه را تضمین خواهیم کرد و مزایایی را که خانوادههای فرزندپرور دریافت میکنند، افزایش خواهیم داد.
ازدواج دیرهنگام و نگرانیهای مالی اغلب بهعنوان دلایل کاهش تعداد فرزندان ذکر میشود. دولت کیشیدا دوره منتهی به دهه ۲۰۳۰ را «آخرین فرصت» برای معکوس کردن این روند میداند.
دولت قصد دارد هزینههای سالانه مراقبت از کودکان را افزایش داده و آن را از ۱۱ درصد به ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی برساند. این سطح با سوئد که بهخاطر حمایت گسترده از کودکان شناخته شده است، برابری میکند.
این طرح هزینه، با وجود بدترین وضعیت سلامت مالی ژاپن در میان اقتصادهای پیشرفته و افزایش هزینههای تامین اجتماعی با روند پیری سریع جامعه اجرا میشود.
کمک هزینه کودک توسط دولت، شهرداریهای محلی و شرکتهای تجاری پرداخت شده است و راهاندازی «صندوق حمایت از کودکان» جدید بر این دیدگاه استوار است که هزینهها باید بهطور گستردهتر و عادلانهتر تقسیم تا چالش رایج افزایش تعداد فرزندان برطرف شود.
دولت قصد دارد در ابتدا جمعآوری ۶۰۰ میلیارد ین را آغاز کند و بر اساس طرح بودجه جدید در سال مالی ۲۰۲۸، آن را به یک تریلیون ین افزایش دهد.
سایر ویژگیها شامل افزایش مزایا برای والدین مجرد کمدرآمد با سه فرزند یا بیشتر است و حصول اطمینان از اینکه کسانی که مرخصی مراقبت از کودک میگیرند، میتوانند مزایای بیشتری دریافت کنند.
از آنجایی که در دسترس بودن امکانات مهدکودک برای والدین شاغل حیاتی است، دولت در نظر دارد حمایتهای مراقبت از کودکان را برای کودکان بین ۶ ماه تا ۲ سال گسترش دهد و از ماه آوریل ۲۰۲۶ در سراسر کشور ژاپن، این خدمات را بدون توجه به وضعیت شغلی آنان در دسترس همه قرار دهد.
ژاپن در بحبوحه دومین افزایش زاد و ولد خود در سال ۱۹۷۳، حدود ۲.۰۹ میلیون نوزاد داشت. این رقم در سال ۲۰۱۶ به زیر یک میلیون و در سال ۲۰۲۲ برای اولین بار به زیر ۸۰۰ هزار نوزاد رسید.
انتهای پیام
نظرات