پویان پدرام در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه انتخابات نظر مردم برای مردم است، بیان کرد: هر فرد با هویت و جایگاهش در یک جامعه به ویژه جامعه اسلامی در جهت ضرورت پیشرفت باید تلاش خود را برای حضور مردم در انتخابات انجام دهد و دیگران را نیز ترغیب کند.
وی اظهار کرد: یک انتخاب درست و صحیح و حضور در انتخابات باعث ایجاد فضایی مناسب جهت پیشرفت کشور و حوزه انتخابی که مردم هستند میشود.
پدرام با اشاره به اینکه یک اقدام اورژانسی برای برون رفت استان از وضعیت فعلی ایجاد و تبیین نقشه راه در زمینه احصاء مسائل اولویتدار است، بیان کرد: اگر مسائل اولویتدار و مشکلات ناشی از یک مسئله به صورت اولویتبندی و درجهبندی شده قرار بگیرند این امکان را میتواند داشته باشد که در حوزههای مختلف بتواند کارساز باشد، به ویژه ارتباط هرچه بیشتر فضای دانش بنیان و صنعت، ارتباط دانشگاه با صنعت.
وی افزود: تمام تلاشهای منتخبان مجلس شورای اسلامی برای ایجاد بستر لازم برای سرمایهگذاری در لرستان و مدیریت منابع صحیح میتواند در بحث اولویتهای استان قرار بگیرند.
این مسئول با بیان اینکه احصاء مسائل اولویتدار و تبیین یک مسیر و راه توسعه میتواند برای لرستان چارهساز باشد، بیان کرد: مهمترین موضوعی که استان و نمایندگان باید در مجلس آینده روی آن تمرکز کنند بهبود فضای اقتصادی و توجه هرچ بیشتر به فضای کسب و کار است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه در این دولت اقدامات خوبی صورت گرفت که میطلبد در حوزههای مختلف ادامه دار باشد، افزود: همچنین در حوزه رفاه اجتماعی نیز باید تلاشهای زیادی کرد، دولت اقدامات خوبی انجام داده اما در این حوزه میتوان کارهای مؤثرتری نیز انجام داد، البته کار سختی است و نمایندهای که در این عرصه گام میگذارد کارش سخت است و باید این سختی و فضا را با جان و دل بطلبد.
پدرام تأکید کرد: باید از چارچوبهای فکری خارج شوید که بتوانیم کارهای مهمی در استان انجام دهیم.
این استاد دانشگاههای لرستان در خصوص ویژگی انتخاب یک نماینده اصلح در لرستان تصریح کرد: باید فردی باشد که به فضای استان تسلط و التزام لازم را به نظام و ولایت فقیه داشته و دغدغه مردم نیز دغدغه او باشد.
وی اضافه کرد: این فرد باید به کارهایی که انجام میدهد و معیارهایش برنامه لازم را داشته و نسبت به مأموریتها و جایگاه مجلس آشنا باشد و طایفهگرایی را مدنظر نداشته باشد.
معاون بسیج دانشجویی لرستان صحبتهایش را در خصوص نماینده اصلح اینطور ادامه داد که منتخب خود را نماینده تک تک افراد و کد ملی به کد ملی حوزه انتخابیه خود بداند چه کسانی که به او رأی دادند و چه کسانی که به او رأی نداند.
پدرام بیان کرد: رسانهها خیلی میتوانند در افزایش مشارکت، هویت بخشی و مسئولیت پذیری هرچه بیشتر مردم و حضور پررنگ آنها خیلی نقش داشته و همچنین فضای مناسبی برای مناظرههای انتخاباتی باشند.
وی اضافه کرد: تشکلهای دانشجویی نیز با توجه به پویایی که دارند بستر لازم را در یک شرایط برابر برای کاندیداها ایجاد کنند، شرایط برابر برای کاندیداها میتواند فضای مناسب را برای انعکاس ایفای نقش هرچه بیشتر کاندیداها و تبیین فعالیتهایی که میخواهند داشته باشند، ایجاد میکند.
پدرام خاطرنشان کرد: تشکلهای دانشجویی میتوانند یک فضای گفتمانی را ایجاد کنند که هم در افزایش مشارکت و هم در فعل و انفعالاتی که در فضای فکری ایجاد میشود تأثیرگذار باشند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: این تشکلها باید نشان دهند حضور در انتخابات میتواند از سه خصوصیتی که دشمن دنبال آن است یعنی ناامیدسازی، تحریف و عدم دیده شدن پیشرفتهای کشور، جلوگیری کند.
وی افزود: تشکلهای دانشجویی میتوانند باعث افزایش مشارکت شوند و این امر در حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی نیز می تواند مثمر ثمر باشد.
انتهای پیام
نظرات