پارافیلم گیاهی جهت افزایش ماندگاری گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی بسته بندی شده در خلاء توسط دکتر حجت اقبـال و جعفر آقائی از پژوهشگران و فناوران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل ثبت اختراع و گواهینامه آن از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صادر شد.
رئیس مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل به مزایای این ثبت اختراع اشاره کرد و گفت: با توجه به وجود مواد موثره و اصلی پارافیلم ویژن تهیه شده از عصاره های گیاهان دارویی با فناوری نانو، از قبیل آپی ژنین، گالیک اسید، فرولیک اسید، رزمارینیک اسید،کافئیک اسید و ... دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال میباشند.
مهران اوچی اردبیلی گفت: این محصول می تواند باعث جلوگیری از فساد گوشت قرمز و فرآورده های آن شده و جایگزین مناسبی به جای نگهدارنده های شیمیایی مانند نیترات و نیتریت شود که بسیار در سلامت انسان و صنایع غذایی مورد اهمیت میباشد.
وی افزود: با توجه به موارد فوق، لزوم بررسی روشهای مناسب برای این ادعا که میتواند مشکلات عظیم شرکتهای فرآوری فرآوردههای گوشتی، شرکتهای دانشبنیان فعال در عرصه غذا و صنایع غذایی، محققان و پژوهشگران حوزه صنایع غذایی را در این بخش حل نماید. لذا پارافیلم ویژن قادر است از فساد گوشت قرمز و فرآورده های آن به مقدار قابل توجهی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش دهد بطوری که طعم، رنگ و عطر آنها کاملاً حفظ شود .
به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، رئیس مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل با اعلام اینکه نتایج این تحقیقات حاصل ۳ سال تلاش محققان و پژوهشگران این مرکز است از پذیرش مقالات علمی حاصل از نتایج تحقیقات فوق در بخش تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان پژوهشگران داروی سبز در مجلات علمی پژوهشی معتبر نیز خبر داد و افزود: این مقالات علمی حاصل تحقیقات دکتر حجت اقبـال، جعفر آقائی و سایر همکاران از پژوهشگران این مرکز است.
انتهای پیام
نظرات