• شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402112819531
  • خبرنگار : 50659

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای اردبیل:

شرکت در انتخابات قوتی است که به نظام، انقلاب و مسئولین داده می‌شود

شرکت در انتخابات قوتی است که به نظام، انقلاب و مسئولین داده می‌شود

ایسنا/اردبیل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل گفت: یک رای من و امثال من و رای مردم در واقع قوت نظام جمهوری اسلامی و قوت انقلاب و قوتی است که به مسئولین داده می شود. در واقع من تکلیف دینی دارم که با یک رای خودم از نظام اسلامی دفاع کنم و این نمی‌شود مگر اینکه همه ما پای صندوق‌های رای بیاییم.

حجت‌الاسلام عبدالله حسنی در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت «انتخابات» و در مورد نقش و اهمیت حضور مردم در انتخابات گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «حضور مردم درانتخابات هم حق است و هم تکلیف» یعنی ما یک تکلیف داریم و باید به تکلیف خودمان عمل کنیم و هم حق داریم که خودمان با نظر شخصی اصلح از دید خود را انتخاب کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل ادامه داد: ما یک مسئولیت و یک وظیفه دینی و یک وظیفه اجتماعی در این مورد داریم. وظیفه اجتماعی ما این است که به تکلیف خودمان عمل کنیم و انتخاب بکنیم و این وظیفه اجتماعی است که به افراد مومن، متعهد و متخصص رای بدهیم. اما یک تکلیف دینی هم داریم. ما یک کشوری هستیم که انقلاب کردیم و انقلاب اسلامی برای دفاع از اسلام در مقابل کفر و الحاد تشکیل یافت و ما باید این را تقویت کنیم. یک رای من و امثال من و رای مردم در واقع قوت نظام جمهوری اسلامی و قوت انقلاب اسلامی و قوتی است که به مسئولین داده می شود. در واقع من تکلیف دینی دارم که با یک رای خودم از نظام اسلامی دفاع کنم و این نمی شود مگر اینکه همه ما پای صندوق های رای بیاییم.

حجت الاسلام حسنی افزود: ما انقلاب کردیم و انقلاب اسلامی ما دشمن زیادی دارد و چشم های دشمنان به انتخابات دوخته شده است، می خواهند ببینند آیا مردم از انقلاب خودشان دفاع می کنند یا دفاع نمی کنند؟ آیا مردم هستند یا نیستند؟ حضور در انتخابات کمترین کاری است که ما برای اسلام و دین انجام می دهیم و با این یک رای خودمان می توانیم دشمن را مایوس کنیم و ثمرات سومش این است که وقتی رای ما زیاد شد و درصد آراء ما بالا رفت مسئولین کشوری و رئیس جمهور و رهبر عزیز و وزرا و .. به خاطر حضور مردم همیشه دلشان به مردم گرم می شود و صادقانه و با قدرت تمام به کار خودشان ادامه می دهند و همیشه دشمن از کار این مردم مایوس می شود و حضور در انتخابات یک تکلیف دینی است که ما باید به نحو احسن آنرا انجام بدهیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل درباره نقش و وظیفه دولت و مسئولان در برابر مردم بیان کرد: مسئولان باید هم در رده های بالا و هم در رده استانی کاری انجام بدهند که مردم امیدوار بشوند. به آینده امیدوار بشوند و دلسرد نشوند. خدمت صادقانه و با مردم روراست و صادق بودن وانعکاس خدمات و کارهای انجام شده به مردم حائز اهمیت است. صادقانه با مردم باشند و با مردم زندگی کنند این وظیفه دینی و انقلابی همه  مسئولین است که با مردم زندگی کنند و مشکلات را احصا و از مسئولین رده بالا بخواهند که مشکلات استان حل بشود چون توقع مردم بعد از چهل و پنج سال این است که دیگر مشکلات آنچنانی در جامعه و شهر خودشان نداشته باشند و در رفاه و آسایش و آرامش زندگی کنند.

شرکت در انتخابات قوتی است که به نظام، انقلاب و مسئولین داده می‌شود

حجت الاسلام حسنی ادامه داد: در حوزه ملی هم مردم توقع دارند که وقتی پای صندوق های رای آمدند از آن طرف مسئولیت مسئولین هم خطیرتر وسنگین تر می شود و باید تمام تلاش خودشان را برای از بین بردن مشکلات مردم و در واقع ایجاد رفاه و آسایش مردم بکار گیرند. مخصوصا و مخصوصا و مخصوصا مردم نسبت به بحث امنیت کشور، آرامش، بحث اقتصاد کشور، مباحث اجتماعی، زندگی، خانواده، ایجاد اشتغال برای جوانان و تامین مسکن آنها، بحث کمک کردن به ازدواج و بیمه جوانان حساس هستند و برایشان خیلی مهم است.

وی گفت: دانشجوی دانشگاه از مسئولین انتظار دارد بعد از فارغ التحصیلی اشتغال داشته باشد و نمایندگان مجلس باید این تلاش را انجام بدهند و به فکر این جوانان باشند و برای آینده جوانان این مملکت برنامه داشته باشند.

حجت الاسلام حسنی ادامه داد: امروزه ما بهترین مردم و بهترین زمان را داریم، به خدا پاک ترین جوانان تحصیل کرده داریم اما بعضا می بینیم که بدلیل برخی مشکلات و حاشیه ها جوانان ناامید شدند، نباید بگذاریم جوانمان ناامید شوند. همیشه جوان را امیدوار به آینده و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نگه داریم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل در خصوص انتظارات مردم از نمایندگان نیز بیان کرد: داشتن صداقت، درستکاری و جدی بودن، تلاش و مجد و با مردم و در کنار آنها بودن توقع مردم است. احصاء مشکلات و رسیدگی و حل آنها و به نتیجه رساندن آنها انتظار دیگر از منتخبین و نمایندگان است. مردم بعد از رای دادن تکلیفشان را انجام  و تمام می کنند و از این به بعد تکلیف و وظیفه برای نماینده است که کارش را به نحو احسن انجام بدهد و مهمتر اینکه مردم انتظار دارند نمایندگان بحث عدالت را فراموش نکنند، عدالت اجتماعی و هم عدالت اقتصادی مراعات بشود.

توقع مردم از نمایندگان؛ رسیدگی به مسائل همه آحاد مردم

وی افزود: مردم توقع دارند به مسائل همه اقشار رسیدگی بکنند نه به قشر و طبقه خاصی از جامعه و در واقع توقع ایجاد عدالت اجتماعی، عدالت اقتصادی و حتی عدالت سیاسی یعنی رعایت حال همه طیف مردم و نه اقشار خاص و رعایت عدالت فرهنگی مثل توسعه مباحث فرهنگی، خواسته دیگر مردم است.

حجت الاسلام عبدالله حسنی در مورد ارزیابی از میزان حضور و مشارکت مردم در پای صندوق های رای گفت: مردم ما مومن و متدین اند و انقلاب خودشان را دوست دارند، رهبری را دوست دارند. این مردم شهید داده، جان داده و این انقلاب اسلامی به این آسانی به دست نیامده است. یقینا مردم پای صندوق های رای می آیند و قطع و یقین رای می دهند اما یک گلایه از کوتاهی و کم کاری مسئولین دارند و این گلایه هم وارد است.

وی ادامه داد: مردم ازعدم احساس مسئولیت بعضی از مسئولین گله دارند اما در حالی که گله دارند هیچ وقت نظام و انقلاب خودشان را پای ضعف مسئولین نخواهند نوشت.

حجت الاسلام حسنی گفت: این مردم پای صندوق رای می آیند چون انقلاب را حفظ کردند. چهل و پنج سال از این انقلاب می گذرد ودر طول این مدت هر زمان نیاز به مردم بوده، حاضر شدند. در انتخابات و راهپیمایی ها و تجمعات به احترام امام حسین(ع)، به احترام اهل بیت(ع) و به احترام دین و قرآن آمده اند و در صحنه حضور پیدا کرده اند.

وی بیان کرد: مردم قطع و یقین پای صندوق های رای خواهند آمد و رای خودشان را خواهند داد اما باز امیدواریم این دوره هم مثل دوره قبل نیروهای انقلابی و ولایی پای کار بیایند و تمام توان خودشان را انجام بدهند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل ادامه داد: اما سخن من با نامزدها اینست که آنها بدانند مسئولیت یک امانت الهی است، مسئولیت توفیق بزرگ الهی است و مسئولیت برای خدمت به خلق الهی است و اگر غیر از این باشد یعنی مسئولیت ذره ای ارزش ندارد. مسئولیت فرصتی برای برآوردن حاجت هاست، نیازهاست و این توفیق الهی است. از نبی مکرم اسلام روایت داریم که فرمود: «هر کس یک حاجت و نیاز برادر مومن خودش را برآورده کند مثل اینست که همه عمرش را عبادت کرده است» یا در روایتی دیگر از امام صادق(ع) در تفسیر آیه می فرماید: « و جَعَلَنِی مُبارَکاً أَیْنَ ما کُنْتُ» یعنی یک نماینده باید نافع برای مردم باشد و خیر به مردم برساند.

حجت الاسلام حسنی ادامه داد: همچنین از رسول مکرم اسلام در روایتی دیگر سوال شد که ای رسول خدا محبوبترین مردم کیست؟ حضرت فرمود «آن کسی است که وجودش برای مردم سودمندتر باشد» ونکته  دوم که از نمایندگان انتظار و توقع می رود اینست که بایستی تخصص و کارکردهای خودش را تبلیغ کند نه اینکه دیگری را تحقیر و یا تخریب کند و از غیبت، تهمت و افترا به دیگران پرهیز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha