یاسر ابراهیمی اظهار کرد: مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی همواره در فصول مختلف سال به ویژه فصل تابستان گردشگران و مسافران زیادی را از سرتاسر کشور پذیرا میشود، از این رو محورهای مواصلاتی این استان همواره پرحجم و پرتردد است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران، وی افزود: با توجه به این که حمل قسمت اعظمی از محصولات کشاورزی استان به مبادی خارج از استان از طریق حمل و نقل جادهای انجام میشود ، وجود زیر ساختهای مناسب برای تردد ناوگان حمل و نقل مناسبتر برای حمل محصولات کشاورزی ضروری است، لذا محورهای فرعی و روستایی استان نیازمند نگاه ویژه و توجه بیشتر از سوی مسئولین امر هستند.
ابراهیمی بهسازی، مرمت، شنریزی و آسفالت راههای روستایی را از اولویتهای این اداره کل برشمرد و گفت : ایجاد و توسعه زیرساختها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راههای روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهرها میشود.
معاون فنی و راههای روستایی خاطر نشان کرد: بر اساس آخرین آمار این اداره کل از تعداد ۳۶۲۲ روستا در استان، تعداد ۱۷۱ روستا زیر ۲۰ خانوار و تعداد ۲۱۷۴ روستای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالته برخوردارند.
وی تصریح کرد: حدود ۹۷ درصد از جمعیت روستایی مازندران ( روستاهای بالای ۲۰ خانوار ) از راه آسفالته برخوردارند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد حمل کالا و مسافر در استان از طریق راههای مواصلاتی است، افزود: از آنجایی که مازندران یکی از قطبهای کشاورزی است، نیاز استان به راه و جاده مناسب محسوس بوده ، برای همین در سالهای اخیر برای توسعه شبکه راههای ارتباطی استان گامهای خوبی برداشته شده است.
انتهای پیام
نظرات