به گزارش ایسنا، اداره توانبخشی نظامیان رژیم صهیونیستی اعلام کرد از آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر تاکنون ۵۵۰۰ نظامی صهیونیست به این بخش مراجعه کردهاند که مشکلات جسمانی و روانی داشتند.
بر اساس بیانیهای که وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی منتشر کرده است، انتظار میرود تا پایان سال میلادی جاری این تعداد به ۲۰ هزار نفر برسد.
طبق گزارش النشره، در این بیانیه آمده است: «۹۵درصد از آسیب دیدگان مرد هستند، ۴۶ درصد در رده سنی ۲۱ تا ۳۰ سال، ۳۶ درصد در رده سنی ۳۱ تا ۴۰سال، ۱۸ درصد بالای ۴۰ سال، ۷۰ درصد از نیروهای ذخیره ارتش، هفت درصد در خدمت نظامی دائم، ۱۰ درصد نظامیانی هستند که به دلیل آسیبهایشان ترخیص شدند و ۱۳ درصد هم پلیس و نیروهای امنیتی هستند».
در این میان شهر تلآویو بیشترین تعداد نظامیان زخمی را دارد و بعد از آن قدس اشغالی، بئرالسبع و عسقلان قرار دارند.
بر اساس این گزارش، ۸۴ درصد از این نظامیان صهیونیست آسیبهایشان سطحی، ۹ درصد متوسط و هفت درصد خطرناک است.
۴۲ درصد از آنها از ناحیه دست و یا پا آسیب دیدند، ۲۱ درصد آسیب روانی، ۹ درصد آسیب داخلی، هفت درصد از ناحیه گوش و بقیه آنها از ناحیه سر و چشم و دیگر نقاط بدن آسیب دیدهاند.
در بخشی از گزارشی که وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تهیه کرده آمده است که تعداد معلولان رژیم صهیونیستی تا سال ۲۰۳۰ ممکن است به ۱۰۰ هزار نفر برسد.
در این گزارش آمده است، تعداد افرادی که از نظر روانی آسیب دیدهاند بسیار بالاست به همین دلیل اخیرا ۲ مرکز درمانی جدید برای آنها تاسیس شده و بهزودی نیر سه مرکز دیگر افتتاح خواهد شد.
پیش از این رسانههای عبری زبان به نقل از «انجمن کمکهای روحی و روانی اولیه» گزارش دادند که از ابتدای جنگ تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار درخواست کمک روانی دریافت کردهاست.
طبق این گزارش، دهها هزار صهیونیست در معرض یک فاجعه شخصی قرار گرفتهاند و تمامی ساکنان سرزمینهای اشغالی از یک شوک بزرگ رنج میبرند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.
روزنامه عبری «هاآرتص» نیز اخیرا از فروپاشی سیستم بهداشت روان در رژیم صهیونیستی در نتیجه عملیات مقاومت صحبت کرده بود.
پیش از آن نیز مدیران مراکز بهداشت روان رژیم صهیونیستی اعتراف کرده بودند که حوادث هفتم اکتبر حدود ۳۰۰ هزار نفر از ساکنان سرزمینهای اشغالی را دچار مشکلات روحی و روانی کردهاست.
طی بیش از ۱۳۰روز جنگ و بهرغم تمامی حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و به ویژه زنان و کودکان در نوار غزه، اما ارتش به اصطلاح افسانهای رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بیسابقهای شدهاست، تا جایی که خود صهیونیستها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شدهاند.
بهرغم سانسور شدید نظامی، رسانههای عبری هر از چند گاهی گزارشهایی درباره میزان تلفات ارتش رژیم صهیونیستی منتشر میکنند که با آمار و ارقام مقاومت مغایرت دارد.
انتهای پیام
نظرات