خلیل احمد سلامی در گفت وگو با ایسنا- اظهار کرد: برای مقابله با معضل بیکاری، یکی از اولویت های مهم در ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی گروهی، پیشبرد طرح ها در قالب تعاونی است و در این مسیر، آموزش و توانمندسازی نقش محوری دارد.
وی افزود: در سیستان و بلوچستان موضوع توانمندسازی تعاونگران بشکل جدی و عملیاتی در سال جاری برنامهریزی و تا امروز حدود ۱۴۰۰۰ نفر ساعت آموزش در این حوزه اجرا شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: فرهنگ سازی در خصوص توسعه بخش تعاون تأثیرگذار است، اما باید با برنامه ریزی مناسب و ترویج فعالیت های چشمگیر تعاونی ها، مردم را بیشتر به سمت فعالیت های تعاونی سوق داد.
سلامی گفت: ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سیستان و بلوچستان، از شاخص های عملکردی تعاونی ها به شمار می رود که در سطح کشور نیز مورد توجه قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: دانش بنیان ها، بخش شیلات، کشاورزی و صنایع دستی و گردشگری از ظرفیتهای مناسبی است که می توان با توسعه تعاونی ها، موجب تقویت سرمایه اجتماعی و اشتغالزایی در منطقه شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود: این اداره کل از تمام ابزار قانونی برای حمایت از بخش تعاون و افراد علاقمندِ سرمایهگذاری در قالب تعاونی حمایت میکند.
انتهای پیام
نظرات