• چهارشنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402112517800
  • خبرنگار : 71612

سازمان ملل: ما در کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها از رفح مشارکت نمی‌کنیم

سازمان ملل: ما در کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها از رفح مشارکت نمی‌کنیم

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) اعلام کرد سازمان ملل متحد در اخراج اجباری فلسطینیان از شهر رفح در جنوب نوار غزه مشارکت نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به گفته برخی رسانه‌ها، رژیم صهیونیستی پیشنهاد ایجاد چادر در شمال رفح را برای اسکان جمعیتی که باید تخلیه شوند، داده است.

به نقل از وال‌استریت ژورنال، رژیم صهیونیستی پیشنهاد ایجاد ۱۵ اردوگاه، هرکدام با حدود ۲۵۰۰۰ چادر، در بخش جنوب غربی نوار غزه را داده است.

«ینس لارک»، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در این باره گفت: «دولت اسرائیل درباره این طرح‌ها با ما صحبت نکرده است. صرف‌نظر از این، ما در اقداماتی با هدف جابه‌جایی به‌زور مردم همکاری نمی‌کنیم. ما همچنین چادری برای جابه‌جایی اجباری مردم توسط نیروهای اسرائیلی نخواهیم داد.»

رژیم صهیونیستی در پی ناکامی در متقاعدکردن فلسطینی به کوچ از رفح، از انتقاد شدید از سازمان ملل به درخواست کمک از آن نهاد روی آورده و با درخواست کمک از این سازمان بین‌المللی می‌خواهد از شکست خود در نوار غزه و افزایش تلفات غیرنظامیان فرار کرده و سرزنش‌ها را متوجه سازمان ملل در غزه کند.

پس از آنکه عملیات نظامی ارتش رژیم اشغالگر به شهر رفح، آخرین نقطه در کنار مرزهای فلسطین با مصر رسید که آوارگان فلسطینی از تمامی مناطق نوار غزه خود را به آنجا رسانده‌اند، این رژیم با طرح درخواستی فوری از جامعه بین‌المللی و سازمان ملل خواست به این رژیم در غزه کمک کنند!

رژیم صهیونیستی که تمامی ملاحظات جامعه بین‌الملل و نهادهای بین‌المللی و وابسته به سازمان ملل و نیز حکم‌های دیوان بین‌المللی دادگستری را نادیده می‌گیرد، بر این باور است «اکنون پس از گذشت بیش از چهار ماه، زمان آن رسیده که جامعه بین‌الملل از غیرنظامیان در غزه حمایت کند.»

این اولین باری است که رژیم صهیونیستی از مرحله حمله به نهادهای سازمان ملل، به مرحله درخواست آشکار و طلب کمک از آنها رسیده است.

رژیم صهیونیستی در حال زمینه‌چینی برای یورش به «رفح» است و در همین راستا، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم عصر یکشنبه اعلام کرد که طرح حمله زمینی به رفح را تایید کرده است.

رفح در حال حاضر میزبان بیش از نیمی از جمعیت غزه است که بر اثر جنگ آواره شده‌اند و همچنین مسیر اصلی کمک‌های بشردوستانه به حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است که نیاز مبرمی به این کمک‌ها دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی با آغاز حملات به شمال نوار غزه مدعی شد جنوب این منطقه تحت محاصره امن است و ساکنان شمال می‌توانند به این منطقه بروند، اما با ادامه جنگ حملات زمینی و هوایی را نیز به جنوب نوار غزه و به‌ویژه خان‌یونس انجام داد تا بار دیگر آواره‌های فلسطینی را آواره کند.

این آوارگان پس از حملات به خان‌یونس در حال حاضر به رفح منتقل شده‌اند و رژیم صهیونیستی درصدد کوچاندن اجباری آنها به خارج سرزمین‌های فلسطین است. در همین رابطه، اخیراً «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل این تهدیدهای مقامات رژیم صهیونیستی را نگران‌کننده ارزیابی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha