سید هاشم میرحسینی امروز، ۲۴ بهمن ماه در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اقدامات مغایر با قانون در فعالیت های تبلیغاتی انتخاباتی توسط نامزدهای احزاب و گروه ها و اشخاص حقیقی و حقوقی جرم است.
وی افزود: مرتکبان به مجازات مندرج در متن موضوع ماده ۱۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ به استثنای حبس و محرومیت زدایی از داوطلبی در دو دوره نمایندگی مجلس محکوم میشوند.
دادستان عمومی انقلاب اسلامی شهرستان لنگرود خاطرنشان کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرایم انتخاباتی و جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند، ایجاد فضایی امن و سالم و پرشور و با حضور حداکثری مردم در عین اجتناب از اقدامات و رفتارهایی که ممکن است بر میزان مشارکت تاثیر منفی بگذارد در دستور کار است.
انتهای پیام
نظرات