• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402112417373
  • خبرنگار : 30057

سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد

سالمندی چالش بزرگ جوامع بشری است/حوزه توانبخشی از مؤلفه‌های مهم افزایش امید به زندگی

سالمندی چالش بزرگ جوامع بشری است/حوزه توانبخشی از مؤلفه‌های مهم افزایش امید به زندگی

سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروزه سالمندی یک زنگ خطر و چالش بزرگ برای جوامع بشری محسوب می‌شود و باید فناوری‌های توانبخشی در عرصه‌های مورد نیاز جامعه ایفای نقش کند.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا بنفشه امروز در دومین جشنواره ملی فناوری‌های توانبخشی که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: امروزه حوزه توانبخشی در جوامع بین‌المللی هم ارزش پیدا کرده و یکی از مؤلفه‌های مهم افزایش امید به زندگی است که دنیا امروزه با موضوع سالمندی به عنوان یک چالش رو به رو شده است و یک تهدید بزرگ حساب می شود.

وی افزود: یکی از رویکردهای توانبخشی افزایش کیفیت زندگی است، فناوری‌های نوین در حوزه توانبخشی نظیر هوشمندسازی، توانبخشی از راه دور، تجهیزات توانبخشی هوشمند با نیازهای شخصی شده، هوش مصنوعی، شخصی‌سازی دستگاه‌های توانبخشی و ... جای کار فراوان دارد و در دنیا نیز کار شده و ما نیز با توجه به نیاز کشور باید گام‌های عملیاتی برداریم، در حال حاضر جامعه هدفی که از تکنولوژی و فناوری‌های توانبخشی استفاده می‌کنند، در حال افزایش است و توانبخشی از راه دور مبتنی بر عدالت، واقعیت افزوده و واقعیت تجاری که می‌تواند چهره انواع دستگاه‌هایی را که در حوزه توانبخشی استفاده می‌کنیم، تغییر دهد و باید همگام با دنیا از توانمندی شخصی‌سازی و کاربردی‌سازی‌ استفاده کنیم.

سرپرست دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امیدواریم با برگزاری دومین جشنواره فناوری‌های توانبخشی با هدف‌گذاری و تشکیل کمیته‌های تخصصی بتوانیم از نظرات اساتید مجرب این حوزه استفاده کنیم و من در این رویداد علمی کشوری از فناوران و دغدغه‌مندان دعوت‌ می‌کنم تا ایده‌ها و پروپوزال‌ها یا محصولاتی را که برای تجاری‌سازی نیاز به حمایت ما دارند، به ما معرفی کنند تا بتوانیم حمایت‌های لازم در این خصوص را انجام دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم در حوزه افزایش، ارتقای دانش و فناوری‌های حوزه توانبخشی، مشارکت کل کشور را جذب کنیم و منتظریم تا خروجی این جشنواره منجر به جذب ایده‌ها یا پروپوزال‌هایی باشد که توسط متخصصان و اساتید این حوزه تایید شود تا ما هم بتوانیم به وظیفه‌ای که حمایت از فناوری‌های نوین در حوزه توانبخشی است، جامه عمل بپوشانیم و شاهد ارتقای عرصه‌های علمی و درمانی کشور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha