به گزارش ایسنا، ناصر ابوبکر، رئیس سندیکای روزنامهنگاران فلسطینی در جریان همایشی در شهر «دار البیضاء» واقع در مراکش خاطرنشان کرد: «تعداد شهدای اصحاب رسانه تا روز دوشنبه به ۱۲۰ تن افزایش یافت و این امر به معنای آن است که ۱۰ درصد خبرنگاران فلسطینی شهید شدهاند.»
در این سندیکا حدود ۱۳۰۰ خبرنگار عضو هستند.
براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، ناصر ابوبکر در ادامه افزود پشت هدف قرار دادن خبرنگاران داستانهای انسانی وحشتناکی وجود دارد که ۵۰۰ کودک را یتیم و خانوادههایشان را بیخانمان کرده و ۱۰۰۰ تن از فرزندان روزنامهنگاران را نیز شهید کرده است.
وی همچنین تصریح کرد اشغالگران صهیونیستی که به کشتار در تاریکی عادت دارند، به دنبال تداوم گمراهی و انتقال تنها روایت خود درخصوص جنگ علیه غزه هستند. ابوبکر گفت: «اما نسل جدید روزنامهنگاران در فلسطین از شجاعت و حرفهای برخوردار هستند که میتوانند شرایط را برای انتقال واقعیت به جهان مهیا سازند.»
رئیس سندیکای روزنامهنگاران فلسطینی ادامه داد، اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی براساس نفرتپراکنی، کشتار و تحریک علیه ملت فلسطین است. وی تاکید کرد روزنامهنگاران فلسطینی در شرایط سختی کار میکنند، بهویژه اینکه بزرگترین و شنیعترین قتلعام در تاریخ رسانهها را پوشش میدهند، زیرا این تعداد روزنامهنگار هرگز در این دوره زمانی کشته نشده بودند، چه در جنگ ویتنام، چه در جنگ جهانی دوم، چه جنگ اوکراین.
ناصر ابوبکر گفت روزنامهنگاران فلسطینی تحتالشعاع بمباران هواپیماها، منازل ویرانشده و کشتار اعضای خانوادههایشان فعالیت میکنند. وی از آغاز اقدامات حقوقی با هماهنگی برخی وکلا در لندن، پایتخت انگلیس برای ارائه پروندهای از جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه روزنامهنگاران به دادگاه بینالمللی کیفری خبر داد.
این مقام مسوول از تمامی رسانهها خواست تا در روز جهانی همبستگی با خبرنگاران فلسطینی که مصادف با ۲۶ سپتامبر هر سال است، در حمایت از روزنامهنگاران فلسطینی در محل کار خود یک دقیقه سکوت کنند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند.
این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یکهفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر ازسرگرفته شد. تلاشها برای برقراری دوباره آتشبس فعلا راه به جایی نبرده است.
انتهای پیام
نظرات