علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در گفتوگو با ایسنا، ضمن تاکید بر حضور ۸۰۰۰ دانش آموز رای اولی در استان قم، تصریح کرد: برنامههای متعدد انتخاباتی از جمله ۳۰ عنوان برنامه در قالب تریبونهای آزاد تا گفتوگوی دانشآموزی و جشن بلوغ سیاسی، پویشهای مجازی، جلسات پرسش و پاسخ، تبلیغات محیطی تدارک دیده شده و درحال اجرا است.
رحیمی افزود: امروز فضای حاکم بر ارتباطات خانوادگی، ارتباطات فرهنگی و نوع نگاه افراد به مسائل اجتماعی، تاثیرگذاری فرزندان را بر تصمیمات والدین افزایش داده است بر همین مبنا امروز فرزندان تأثیر بسزایی در نحوه و میزان حضور والدین در جریانهای اجتماعی از جمله انتخابات دارند.
وی اظهار کرد: یکی از عوامل تاثیرگذار در هویت اسلامی، انقلابی و ایرانی، موقعیت اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و توان دفاعی کشور در داخل و خارج از کشور، منطقه و بینالملل است در همین راستا تبیین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزههای مختلف برای نسل جدید بسیار مهم و سرنوشتساز است و باعث میشود تا نسل آینده میل و رغبت بیشتری برای مشارکت در فعالیتهای مختلف از جمله انتخابات داشته باشند؛ آموزش و پرورش نیز در این راستا به برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت تاکید زیادی دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم تاکید کرد: نسل آیندهساز به ویژه رأی اولیها انشاءالله حماسه ساز خواهند شد و ۱۱ اسفند با دیگر رأی اولی، پیر و جوان، روستایی و شهری، کارگر و کارمند، زن و مرد، همه و همه در انتخابات شرکت فعال خواهند داشت چرا که رهبر عزیز و فرزانه ما فرمودند همه بیایند.
تبیین دستاوردهای انقلاب دانشآموزان را در برابر دشمنان واکسینه میکند
حجتالاسلام محمد امینیان، معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم نیز در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برنامههای آموزش و پرورش استان قم در راستای تشویق و ترغیب دانش آموزان برای مشارکت در عرصه انتخابات نه تنها دانش آموزان رأی اولی بلکه دانشآموزان مقاطع متوسطه و ابتدایی را هم شامل میشود؛ زیرا دانشآموزان را کنشگرانی میدانیم که میتوانند در بین اعضای خانواده اثرگذار باشند.
وی ضمن تاکید بر ظرفیت تشکلهای نخبگانی دانشآموزی در عرصه انتخابات، بیان کرد: اولین و مهمترین برنامه آموزش و پرورش در راستای تحقق مشارکت حداکثری برگزاری جشنهای تکلیف سیاسی است که در مناطق مختلف آموزش و پرورش طبق یک جدول زمانبندی در حال برگزاری است و تاکنون بیش از ۱۰ جشن با حضور اساتید و مسئولان استانی برگزار شده است.
امینیان با اشاره به برگزاری مناظرات دانشآموزی و کرسیهای آزاداندیشی با هدف بیان مطالبات و دغدغه دانشآموزان، تصریح کرد: برگزاری طرح جت از دیگر اقدامات آموزش و پرورش است، جت مخفف کلمه جهاد تبیین است در این طرح دانشآموزان در قالب گروههای شش نفره کتابهایی را در حوزه دستاوردهای انقلاب و پاسخ به شبهات میخوانند و در قالب روزنامه دیواری و برنامههای صبحگاهی به دوستان خود ارائه میدهند.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم، بیان کرد: با توجه به این که معلمان در سطح جامعه به عنوان قشر اثرگذار شناخته می شوند جلسات و کارگاههای تخصصی را برای ارتقای آگاهی همکاران فرهنگی جهت کنشگری و دعوت از مردم برای حضور موثر در انتخابات برگزار کردیم.
وی عنوان کرد: برگزاری پویشهای مختلف از جمله پویش من و بابای گلم را برنامهریزی کردیم که دانشآموزان میتوانند فیلمی با این موضوع که چرا برای قوی شدن ایران اسلامی همه باید در انتخابات شرکت کنند تهیه و در این پویش شرکت کنند؛ برای این پویش۲۰۰ جایزه نیز در نظر گرفتیم.
امینیان اضافه کرد: ما معتقدیم که دانشآموزان امروز مدیران فردای کشور هستند و لذا اگر دانشآموزان از زمان تحصیل با دستاوردها و ظرفیتهای کشور آشنا شوند امید در آنها بیشتر میشود و به تبع این امیدواری، تلاش و انگیزه بیشتری برای اثرگذار بودن در دانش آموزان ایجاد میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه ارائه دستاوردهای انقلاب دانشآموزان ما را در برابر دشمنان و بدخواهان این ملت واکسینه میکند، تصریح کرد: آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی سبب میشود احساس وطن دوستی، احترام به کشور و انقلاب در دانشآموزان دوچندان شود؛ اگر دستاوردهای پیشرفت انقلاب اسلامی را روایت نکنیم دیگران ما را همانطور که میخواهند روایت خواهند کرد و فرزندان ما را دچار شبهه میکنند.
انتهای پیام
نظرات