• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402112416857
  • خبرنگار : 50124

مطالبات رسانه‌ها از نمایندگان مجلس

مطالبات رسانه‌ها از نمایندگان مجلس

ایسنا/چهارمحال و بختیاری انتخابات یکی از بارزترین نمادهای مردم سالاری دینی، پشتیبان امنیت ملی و نماد مقبولیت حکومت است و رسانه‌ها به عنوان رکن چهار دموکراسی نقش مهمی در افزایش سطح آگاهی و تحلیل و تشویق مردم به انتخاب اصلح دارند.

به گزارش ایسنا، مشاهده اخبار، اطلاعات و پیگیری اخبار موثق از رسانه های قابل اعتماد نشان از این دارد که بخش قابل توجهی از مردم رسانه‎‌های داخلی را مرجع اخبار خود می‌دانند و هنوز تاثیرپذیری مردم از رسانه ها در جامعه تا حد قابل توجهی مشهود است.

انتخابات  را می‌توان مهم ترین رویداد سیاسی، اجتماعی امسال با فراگیری بالا در کشور دانست، رویدادی که واکنش رسانه‌‎ها نسبت به آن از سوی مردم به شدت در حال نظارت و بررسی است.

حفظ ابهت و اقتدار نظام با حضور حداکثری در انتخابات

مجید تقیان، روزنامه‌نگار در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه انتخابات یکی از نمادهای حاکمیت مردم در یک نظام سیاسی است، اظهار کرد: حضور و مشارکت بالای مردم در انتخابات نماد رضایت آنها از حاکمیت و توانایی کارگزاران در مدیریت و اداره کشور است.

وی افزود: افزایش رضایت و مشروعیت مردمی نظام سیاسی، اعتبار بین المللی را برای کشور به همراه داشته و نظام را در مواجهه با تهدیدات و زیاده خواهی‌‎های دشمنان توانا می‌کند. از سویی دیگر اعتماد به نفس و شجاعت مسئولان را برای تحقق برنامه‌ها و پیشبرد برنامه‌های توسعه بالا برده و آنان را در برنامه‌ریزی و تلاش همه جانبه برای ساختن کشور مصمم می‌سازد.

تقیان تاکید کرد: انتخابات پیش رو، انتخاباتی بسیار مهم چه در عرصه بین المللی و چه در توفیقات احزاب داخلی  و دولتمردان خواهد بود. مردم با حضور گسترده و پرشور می‌توانند ابهت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در بین کشورهای مختلف دنیا حفظ و از سوی دیگر با انتخاب اصلح برای مجلس تاثیر گذار شورای اسلامی و به موازات آن مجلس قوی خبرگان را برای پشتوانه و بیمه شدن نظام رقم بزنند.

وی ادامه داد: مسئولان ارشد کشوری و همچنین مسئولان استانی باید برای افزایش انگیزه و تشویق مردم به حضور در انتخابات تمام تلاش و سعی خود را انجام و مهمترین راه این افزایش انگیزه، آرامش بر بازار کالا و اقلام مصرفی و نظارت بر بازار خواهد بود.

تقیان تصریح کرد: با افزایش حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای، بدون شک خروجی حضور حداکثری انتخابات نمایندگان تراز بالا برای مجلس شورای اسلامی و خبرگان خواهد بود و دیده شده هر گاه نمایندگان تراز بالا برای مجلس از سوی مردم هر استان انتخاب شده اند آن استان در همان دوره توانسته پیشرفت چشمگیری در کلیه زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داشته باشد.

این فعال رسانه‌ای ادامه داد: چهارمحال وبختیاری نیز باید شرایطی را تجربه کند که نمایندگانی برای مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند که افراد منتخب در کلیه زمینه‌ها شناخت کامل از استان داشته و خود به نوعی تخصص کامل نیز داشته باشند تا این استان بتواند در مسیر توسعه قدم بردارد.

وی با اشاره به اینکه حضور حداکثری مردم در پای صندوق رای، به انتخاب نمایندگان قوی منتج خواهد شد و نتیجه انتخاب نمایندگان قوی نوید یک مجلس مقتدر را خواهد داد، عنوان کرد: نتیجه حضور نمایندگان قوی در مجلس، پیشرفت کشور با مصوبه‌های تخصصی و رفع کامل مشکلات گروه‌های هدف در کارگروه‌های مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

تقیان خاطرنشان کرد: مهمترین مطالبه رسانه‌ها از منتخبین مجلس آینده، رفع کامل و رسیدگی عاجل به مشکلات فعالان عرصه اطلاع رسانی است چرا که فعالان فرهنگی رسانه، سالیان سال است با مشکلات عدیده همچون بیمه خبرنگاری، عدم امنیت شغلی، عدم حمایت قضایی در اختلاف‌های قضایی بین فعالان رسانه و شاکیان دولتی و خصوصی، نبود زیرساخت امکانات رفاهی برای خبرنگاران و ضعف ارتباط بین دولت و خبرنگان مواجه هستند. با سایه‌اندازی مشکلات فراوان بر شغل خبرنگاری و رسانه  شاید تا چند سال آینده شغل خبرنگاری کاملا ازبین رفته و کمتر کسی با توجه به انبوه مشکلات و سختی کار خبرنگاران حاضر به حضور در این عرصه باشد.

رای بالا پشتوانه محکمی برای تصمیمات یک نماینده مجلس

در ادامه محمود مولوی، فعال رسانه در چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه رسانه‌ها به عنوان حلقه رابط مردم و نامزدهای انتخاباتی باید واقعیات و مستندات را در اختیار مردم قراردهند، گفت: رسانه‌ها باید با نامزدهای انتخاباتی اتمام حجت داشته باشند که برنامه‌های عملی و قابل اجرا را در اختیار مردم قرار دهند.

وی افزود: فضای مجازی بی‌رحمانه در حال پاره کردن برگ اعتماد بین رسانه واقعی با مردم است و در صورت عدم کنترل و آزاد بودن اظهار نظرها در این فضا این اعتماد قابل ترمیم نخواهد بود، رسانه‌های خبری باید خود را به روز کنند تا با تشویق و ترغیب مردم انتخابات را با شور و هیجان بیشتر مدیریت کنند.

وی اظهار کرد: صداقت، امانت داری، پویایی، نشاط و  وفای به عهد از جمله ویژگی‌های یک نماینده انقلابی است که مردم انتظار دارند و در صورت داشتن چنین خصوصیاتی راغب به شرکت در انتخابات خواهند بود.

مولوی ادامه داد: نامزد انتخابات مجلس باید بداند رای بالا پشتوانه محکمی برای او در مجلس و تصمیم گیری‌هایش خواهد بود پس لازم است در رفتار و سخنرانی‌های خود مراقبت لازم را داشته باشد تا مردم را جذب صندوق کند. رای بالا نماینده را در مقابل اعتماد مردم مسئولیت‌پذیرتر کرده و در انجام وظایف کوتاهی و سستی نخواهد کرد.

این فعال رسانه‌ای عنوان کرد: تکنولوژی و توسعه همه جانبه علم جوانان امروز را متفاوت از سال‌های قبل ساخته و انتظارات بالایی دارند که یک نماینده باید بتواند جوابگوی نیازهای آنان باشد. عدم توانایی و نداشتن علم روز و همراه نبودن با فضای رسانه‌ای امروز، نماینده و مجلس را در حال ایستایی و انفعال قرار خواهد داد.

وی با بیان اینکه احکام شرعی و فقهی به فراخور زمان قابل بسط و تفسیر  هستند، گفت: قوانین کشور هم قابل تغییر متناسب با شرایط روز هستند، نماینده جوان، پویا و دارای انگیزه با همکاری اهالی قلم و رسانه و صاحبان فکر می‌تواند این مهم را محقق سازد.

مولوی خاطرنشان کرد: دشمنان در صدد برگزاری انتخاباتی کم رنگ هستند تا مردم را ناامید کنند،  اما کارگزاران با ارائه راهکار مناسب باید مشکلات اقتصادی را مرتفع و امید را به جامعه برگردانند.

وی گفت: مردم با وجود مشکلات اقتصادی همچنان که با حضور گسترده وبی نظیر در راهپیمایی ۲۲ بهمن باعث یاس و ناامیدی دشمن شدند، با شرکت گسترده در انتخابات کشور و انقلاب را از شر دشمنان حفظ و حراست خواهد کرد.

این فعال رسانه‌ای تصریح کرد: انتخابات پرشور، زمینه ساز مجلسی قوی و مکمل دولت در تصمیم گیری‌های کلان برای رفع مشکلات و عبور از سد مشکلات خواهد بود و امیدواریم به عشق حاج قاسم سلیمانی و شهدای انقلاب مدافع حرم، مدافع وطن و شهدای مظلوم کرمان حضوری مثال زدنی را رقم بزنند.

نقش رسانه‌های در مشارکت حداکثری در انتخابات

در ادامه مرضیه عالی‌پور فعال رسانه‌ای در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رسانه‌ها به عنوان مهم‌ترین پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند، اظهار کرد: این قشر به راحتی می‌توانند با تشویق مردم به حضور در انتخابات به افراد جامعه کمک کنند که فرد اصلح را انتخاب کنند.

وی با اشاره به اینکه انتخابات یک مسئله مهم، سیاسی، و سرنوشت ساز برای یک جامعه است، افزود: رسانه‌ها می‌توانند با هدایت مردم برای حضور در انتخابات زمینه مشارکت حداکثری را نیز فراهم کنند.

عالی‌پور تاکید کرد: خبرنگاران در واقع چشم، گوش و زبان گویای مردم هستند پس باید تلاش کنند مردم را به سمت و سوی انتخابات سالم و بدون هیچ گونه تنشی بکشانند و از این طریق از بسیاری تفرقه افکنی‌ها نیز جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در جنگ نرم رسانه‌ای قرار گرفته ‎ایم و همه تلاش دشمن در این است که مشارکت مردم ایران در انتخابات را به حداقل برساند، تصریح کرد: وظیفه رسانه‌های داخلی است که این نقشه دشمن را خنثی کرده و با آگاهی دادن و تبیین موضوع مردم را آگاه کنند.

ای فعال رسانه‌ای اضافه کرد: خبرنگاران نیز مانند دیگر افراد جامعه انتظاراتی را از یک نماینده مجلس دارند که کمترین آن حقوق مشخص و داشتن امنیت شغلی است

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که خبرنگاران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند نداشتن بیمه خبرنگاری و یک نظام واحدی است که همیشه از نمایندگان مجلس درخواست رفع و حل آن هستند که انتظار می‌رود هر فردی که وارد مجلس شد مشکلات این صنف را نیز در نظر بگیرد و تنها از آن‌ها انتظارات یک طرفه نداشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha