«فاطمه زارع» در این رابطه بیان کرد: متکدیان علاوه بر این که خدمتی به جامعه ارائه نمیدهند و نقشی در تولید و رونق اقتصاد جامعه ایفا نمیکنند، موجب شیوع و گسترش فرهنگ مصرف گرایی و بروز ناهنجاریها و آسیبهای زنجیرهای در زمینه اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی میشوند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با نهادهای مربوطه برای رفع این موضوع این وضعیت را زیبنده شهر جهانی یزد ندانست و عنوان کرد: تکدیگری به عنوان یک آسیب اجتماعی است و فقر، بیکاری، عدم مهارت و آشنایی با یک حرفه خاص از دلایل عمده روی آوردن به این کار است و لازم است با آموزش شهروندی و ایجاد زمینه مناسب برای آموزش شهروندان، آنها را برای آموزش حرفه خاص سوق دهیم.
این عضو شورای شهر یزد افزود: گرچه براساس بند پنج ماده ۵۵ قانون شهرداریها، شهرداری باید ساماندهی متکدیان را در دستور کار قرار دهد اما شهرداری به تنهایی نمیتواند از این معضل جلوگیری کند و تمام نهادها برای رفع آن باید همکاری لازم را داشته باشند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شورای شهر یزد، زارع در پایان تاکید کرد: این مساله علاوه بر نارضایتی مردم، سبب نازیبایی چهره شهر شده و باید برای آن چارهای اندیشید.
انتهای پیام
نظرات