به گزارش ایسنا، برگزاری مجامع شرکتهای تعاونی به صورت آنلاین راهکاری برای صرفهجویی در وقت و هزینههاست که میتواند موجب حضور حداکثری اعضا و رضایت اعضای تعاونی شود. برگزاری مجمع به شکل آنلاین در رتبهبندی تعاونی هم تاثیر بسزایی دارد و موجب شفافیت عملکرد اعضای تعاونی خواهد شد.
پیش از این با امضای تفاهمنامه مشترک میان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، همکاری مشترک برای الکترونیکی کردن فرایندهای مورد نیاز فعالان بخش تعاون کشور با هدف کاهش زمان، افزایش شفافیت و حذف اسناد کاغذی در دستور کار دو سازمان قرار گرفت.
در همین راستا محمد آذرپناه - سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران برگزاری آنلاین مجامع تعاونی را موجب کاهش هزینه ها، شفافیت و حضور حداکثری اعضا عنوان کرده و معتقد است: این روش میتواند زمینه مشارکت بیشتر اعضای شرکتهای تعاونی را در تصمیمگیریها فراهم کرده و شفافیت و عدالت در فعالیتهای تعاونی را افزایش دهد.
وی در ارزیابی مزایای برگزاری مجامع آنلاین می گوید: یکی از مزایای برگزاری آنلاین مجامع این است که میتواند هزینههای برگزاری و حضور اعضا در مجامع را کاهش دهد و در زمان و هزینه آنها صرفهجویی کند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان تهران با تاکید بر اینکه برگزاری مجامع آنلاین نیازمند دسترسی به اینترنت پرسرعت، تجهیزات و زیرساخت مناسب است، تصریح کرد: این روش ممکن است باعث کاهش ارتباط اجتماعی و احساس تعلق به گروه بین اعضای شرکتهای تعاونی شود، بنابراین باید در کنار این روش از روشهای دیگر نیز برای تقویت روحیه و همدلی اعضای تعاونی استفاده شود.
وی آمادگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران جهت حمایت از تعاونیهایی که قصد برگزاری مجامع آنلاین دارند را اعلام کرد.
طبق آمارها اکنون بیش از ۲۴۰ هزار تعاونی در کشور وجود دارد که هوشمندسازی و الکترونیکی کردن امور آنها حائز اهمیت است. با توجه به بالا بودن تعداد اعضای برخی از تعاونیها و در راستای کاهش هزینهها، بهترین روش برگزاری مجامع به صورت الکترونیکی و هوشمند است که وزارت تعاون از طریق راهاندازی سامانه جامع هوشمند بخش تعاون و پذیرش سازمان ثبت تحقق این امر را سرعت بخشیده است.
به گزارش ایسنا، مجامع آنلاین میتواند هزینههای برگزاری مجامع را به شدت کاهش دهد و امکان مدیریت این جلسات را تسهیل کند. علاوه بر این برای نهاد ناظر شفافیت اطلاعاتی بهتر و بیشتری ایجاد کرده و موجب سهولت دسترسی سهامداران از هر نقطه و مختصات جغرافیایی به مجامع شود.
به اعتقاد کارشناسان با الکترونیکی شدن فرایند برگزاری مجامع شرکتهای تعاونی، نیازی به ارائه کاغذ، صورتجلسه یا حضور افراد در جلسه نیست.
انتهای پیام
نظرات