• دوشنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402112316141
  • خبرنگار : 50469

رئیس سابق هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای:

خانواده‌ها فرزندانشان را به سمت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای هدایت کنند

خانواده‌ها  فرزندانشان را به سمت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای هدایت کنند

ایسنا/ایلام رئیس سابق هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای گفت: خانواده‌ها اگر می‌خواهند فرزندان خود غرق در معرفت و مردانگی و صفت‌های نیک شوند می‌توانند آنان را با این ورزش و فضا آشنا کنند.

«صادق عبداللهی» با حضور در ایسنا اظهار کرد: زمانی که هیئت را تحویل گرفتم، ۱۵۰ ورزشکار در استان داشتیم ولی در پایان کار بنده هیئت را با ۲۷۶ ورزشکار تحویل دادم، با توجه به اینکه این ورزش، سالن مناسب و خاص خود را برای تمرین می‌خواهد و در این زمینه نیز در خصوص ساختمان سازی، گیر آوردن محیط مناسب برای ساخت و ساز و...مشکلاتی کم و بیش در استان و حتی کشور وجود دارد.

وی به تفاوت این ورزش باستانی با سایر ورزش‌های دیگر اشاره کرد و گفت: نمی‌توان در هر گوشه‌ای از استان یا شهرستان‌ها این ورزش را به راحتی برپا کرد چون هم به سالن مناسب و هم به وسایل خاص ورزشی برای تمرین نیاز دارد. به همین دلیل این ورزش معمولاً در مراکز شهر برپا می‌شود.

رئیس سابق هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای افزود: یکی از برنامه‌های خوب در استان، ایجاد و راه‌اندازی یک زورخانه در زندان مرکزی ایلام بود که این برنامه با همت اداره کل زندان‌ها و پیگیری‌های هیئت اتفاق افتاد. تا قبل از این زندانیان در نمازخانه تمرین می‌کردند.

عبداللهی ادامه داد: برای اولین بار در بخش صالح‌آباد در سالن ورزشی گلان با همت و تلاش دوستان و ورزشکاران، دو اتاق که در اداره ورزش و جوانان بلااستفاده بودند، به هم پیوند خوردند و چاله زورخانه را در آن حفاری و ساختند و الان نیز در حال فعالیت است و ورزشکاران هفته‌ای سه روز مشغول به تمرین هستند. در ملکشاهی نیز به همت سپاه یک زورخانه تازه تاسیس، با تمام تجهیزات و امکانات، ساخته شده و الان نزدیک به ۷۰ ورزشکار دارد.

وی تصریح کرد: زمانی که بنده هیئت را تحویل دادم متاسفانه شرایط اقتصادی این ورزش زیاد مطلوب نبود، به طوری که نمی‌شد انتظار زیادی از این هیئت داشت. همچنین با ورود رشته‌های متفاوت و زیاد به عرصه ورزش، این ورزش روز به روز در حال کمرنگ شدن است. فدراسیون در حال تلاش است تا این ورزش را تقویت کند.

عبداللهی از نبود اسپانسر برای این رشته ورزشی گلایه کرد و گفت: وقتی اسپانسری نباشد نمی‌توان به درستی مسابقات را برگزار کرد و حتی به تمرینات به طور کامل پرداخت. یکی از دلایل کمرنگ شدن ورزش می‌تواند همین نبود حمایت‌های مالی باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر طبق قانون به مدت ۳ تا ۶ ماه هیئت می‌تواند دست سرپرست باشد و بعد از آن باید انتخابات برای مشخص شدن رئیس جدید هیئت برگزار شود. کسانی که داوطلب ریاست این هیئت هستند، می‌توانند از طریق فراخوان‌ها ثبت نام کنند. بعد از برگزاری مجمع انتخاباتی با حضور مسئولان ارشد کشور و استان این انتخابات برگزار خواهند شد.

عبداللهی تصریح کرد: خانواده‌ها اگر می‌خواهند فرزندان خود غرق در معرفت و مردانگی و صفت‌های نیک شوند می‌توانند آنان را با این ورزش و فضا آشنا کنند.

وی افزود: یکی از سیاست‌های کلی وزارت ورزش سرمایه‌گذاری بر روی سنین پایین است تا بتوانند مسائل فرهنگی را راحت‌تر به آنان آموزش دهند. مثلاً یکی از برنامه‌های خاص آنها با شعار هر مدرسه یک زورخانه و هر زورخانه یک مدرسه است و قرار است در بین مدارس به عنوان ورزش صبحگاهی انجام بگیرد. آموزش مرشدی نیز یکی دیگر از برنامه‌هاست که در ایلام نیز دو هفته‌ای می‌شود که در دست اجرا است.

رئیس سابق هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای افزود: در این رشته ورزشی هرچه وارد این وادی می‌شوی، بیشتر باید تلاش کرد و وقت گذاشت تا به آن مرام و مسلک رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha