• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۳:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402112115516
  • خبرنگار : 30147

با حضور معاون استانداری خراسان رضوی

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

ایسنا/خراسان رضوی با حضور معاون استانداری خراسان رضوی و جمعی از دیگر مسئولان استانی و محلی سه پروژه آموزشی، پرورشی، خدماتی و عمرانی در شهرستان مرزی کلات افتتاح شد.

مدیر آموزش و پرورش کلات در حاشیه افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های این شهرستان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه همزمان با حضور معاون استانداری خراسان رضوی سه پروژه آموزشی و پرورشی در شهر چنار افتتاح شدند، افزود: آموزشگاه سه کلاسه شهید کبیری شهر چنار با اعتباری بالغ‌بر ۱۸ میلیارد ریال، آموزشگاه یک‌ کلاسه روستای النگ پایین با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ میلیارد ریال و آموزشگاه یک‌ کلاسه محله عشایری کالشور با اعتباری بالغ‌بر ۱۰ میلیارد ریال از جمله این پروژه‌ها بودند.

رمضان پروانه با اشاره به اینکه هر سه فضای آموزشی مذکور با مشارکت بنیاد برکت ساخته و به بهره‌برداری رسیدند، اظهار کرد: کلنگ ساخت آموزشگاه سه کلاسه شهید کبیری شهر چنار در دی‌ماه و دو آموزشگاه النگ بالا و کالشور نیز در اردیبهشت‌ماه امسال به زمین زده شده بود.

وی همچنین از کلنگ زنی ساخت نمازخانه خیر ساز در شهر چنار خبر داد و گفت: این اقدام خداپسندانه خیرین بزرگوار بر توجه ویژه به جایگاه نماز جای تقدیر دارد.

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات با تأکید بر اهمیت توجه به نماز افزود: تمام اقداماتی که در این دستگاه انجام می‌شود با هدف تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش دانش آموزان است.

وی اذعان کرد: با توجه به اهمیتی که برپایی نماز در دین ما دارد، باید برای ترویج فرهنگ نماز بین دانش آموزان هر چه در توان داریم را انجام دهیم.

پروانه افزود: توجه به امر نمازخانه‌سازی در مدارس فاقد نمازخانه، همچون ساخت مدارس مهم و ارزشمند است چرا که کار اخلاقی تربیتی و اعتقادی در نمازخانه مدارس انجام می‌شود. همچنین دانش آموزان می‌توانند مناسبت‌ها و مراسم‌های گوناگونی را در نمازخانه مدرسه خود برگزار نمایند.

وی تصریح کرد: یکی از نیات مهم خیرین، اقامه به موقع و اول وقت نماز و تربیت اسلامی دانش آموزان است، هدف از تربیت اسلامی رشد، تعالی و پیشرفت انسان است و این امر سبب می‌شود تا فرزندان ما با معنویت انس بیشتری بگیرند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات گفت: امیدواریم شروع عملیات اجرایی این نمازخانه آغاز و انگیزه‌ی بیشتری باشد برای ادامه حرکت بزرگ تربیت و پرورش یک نسل متعهد و فهیم و آگاه تا بتوانند فردای بهتری را برای این سرزمین رقم بزنند.

وی خاطرنشان کرد: آموزشگاه حضرت هاجر(س) شهر چنار یکی از مدارس پرجمعیت شهرستان با بیش از ۲۵۵ نفر دانش‌آموز فاقد نمازخانه بود.

پروانه یادآور شد؛ تفاهم‌نامه‌ ساخت این فضا ۲۳ آذرماه امسال منعقد که با اعتباری بالغ‌بر ۱۴ میلیارد ریال و با زیربنای ۱۲۶ مترمربع، روند ساخت آن شروع شده است.

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

وی با بیان اینکه در ادامه سفر یک روزه معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان رضوی به کلات زمین چمن مصنوعی شهدای شهر زاوین از دیگر پروژه‌هایی بود که افتتاح شد، افزود: این زمین‌ ورزشی با هدف بهینه‌سازی فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای به منظور افزایش میزان تحرک بدنی دانش‌آموزان، اصلاح ساختار قامتی، افزایش شادی و نشاط و تربیت و تحویل نسلی سالم و بانشاط به جامعه افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

پروانه توضیح داد: این زمین چمن‌ مصنوعی ورزشی در راستای استمرار «طرح شهید سردار سلیمانی» در راستای متناسب‌سازی و فراهم‌سازی فضاهای ورزشی برای دانش آموزان و به منظور افزایش سرانه تحرک بدنی دانش آموزان افتتاح شد.

وی ضمن تقدیر از همکاری شهرداری شهر زاوین در این خصوص عنوان کرد: برای احداث این زمین‌ چمن مصنوعی به متراژ ۱۸۰۰ مترمربع ۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات معاونت تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و این مدیریت هزینه شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کلات افزود: زمین آن توسط خیرین گران‌قدر خانواده فرهنگی فقید مرحوم رمضانعلی شریعتی و کربلایی جعفر تیمورخانی اهدا شد.

وی افتتاح اتاق بازی‌های فکری و رومیزی کانون فرهنگی تربیتی امام خمینی (ره) را از دیگر پروژه‌ها اعلام کرد و گفت: رونمایی از دو کتاب «مجموعه شعر سپیدار» و «رازهای یک خانواده خوشبخت» و همچنین تقدیر از برگزیدگان مسابقه کتاب‌خوانی «فریاد مهتاب» از برنامه‌هایی بود که علاوه بر افتتاحیه اتاق بازی‌های فکری و رومیزی، در این مراسم انجام شد.

افتتاح پروژه‌های مخابراتی شهرستان کلات به صورت متمرکز در روستای قلعه‌نو

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی که برای بازدید و افتتاح پروژه‌های عمرانی وارد کلات شده بود، در ادامه پروژه‌های مخابراتی این شهرستان را به صورت متمرکز در روستای قلعه‌نو افتتاح نمود.

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

پروژه‌های مخابراتی شامل احداث سایت‌های جدید همراه اول، ارتقای تعدادی سایت همراه اول به تکنولوژی ۴g، توسعه مشترکین تلفن ثابت، توسعه مشترکین باند پهن و توسعه فیبر نوری بود.

افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های آب‌رسانی آبفای کلات

در ادامه مراسم‌های امروز نیز پروژه‌های آب‌رسانی آبفای کلات با هزینه‌ای بالغ‌بر ۱۶۰ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ زنی شد.

این پروژه‌ها شامل ۳ طرح افتتاحی، روستای شورستان (اجرای ۶ کیلومتر خط انتقال، احداث ۲ باب فشارشکن، مرمت و بازسازی مخزن ۲۰۰ مترمکعبی)، روستای قلعه‌نو (تعویض و ایمن‌سازی یک کیلومتر خط انتقال، احداث دیوار ساحلی به طول ۵۰ متر، بهسازی سرچشمه)، شهر کلات (حفر چاه دستگاهی) و ۵ طرح قابل کلنگ زنی، با عنوان شروع آب‌رسانی به روستاهای زیر ۲۰ خانوار و حفر چهار حلقه چاه دستی و دستگاهی با اعتباری بالغ‌بر ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار کلنگ زنی و یا به بهره‌برداری رسید.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی، در مراسم افتتاح آب‌رسانی روستای شورستان بیان کرد: عمدتاً پروژه‌های قابل افتتاح ما نگاه محرومیت‌زدایی دارد.

سید هادی طباطبایی با بیان اینکه خوشحالیم به برکت این ایام و جمهوری اسلامی ایران توانسته‌ایم گره‌ای از مشکلات مردم را باز کنیم، به همکاری و مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای اجرای پروژه‌های آب‌رسانی اشاره کرد و گفت: در مسیر اجرای پروژه‌ها از هر ظرفیتی استفاده خواهیم کرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن پروژه‌های ما به سرانجام برسد.

چند پروژه آموزشی، عمرانی و خدماتی در شهرستان مرزی کلات افتتاح و کلنگ زنی شد

آسفالت روستاهای حاجی‌آباد و اسدآباد از دیگر پروژه‌هایی بود که با حضور معاون سیاسی اجتماعی استاندار و هیات همراه، فرماندار و سایر مسئولین شهرستان و بخش هزار مسجد و اقشار مختلف مردم افتتاح شد.

شهرستان مرزی کلات با وسعت سه هزار و ۵۰۳ کیلومتر مربع در فاصله ۱۵۱ کیلومتری از مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.

این شهرستان با داشتن ۱۴۳ کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان، دارای سه بخش، چهار شهر، ۶ دهستان و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت بر اساس سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵ است که ترکیب ۷۰ درصد جمعیت روستایی و ۳۰درصدی شهری را از آن خود کرده است.

بر اساس اعلام دستگاه های خدمت رسان همچون شبکه بهداشت کلات، جمعیت این شهرستان افزون بر ۴۳ هزار نفر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha