انتهای پیام
رقابتی رنگین، با طعم و عطر کیلکا + ویدیو
ایسنا/گیلان نخستین جشنواره طبخ ماهی کیلکا با هدف افزایش مصرف انسانی این پروتئین مفید دریایی در سبد خانوار، عصر امروز، ۲۱ بهمن ماه و با حضور ۱۵ گروه در بندرانزلی برگزار و به سه غذای برگزیده، همچنین تزئین برتر جوایزی اهدا شد و شرکت کنندگان لوح حضور در جشنواره را دریافت کردند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات