محدثه مقدم، امروز ۲۱ بهمن ماه، در آیین تجلیل از خبرنگاران ایسنا که در محل سالن جلسات جهاد دانشگاهی لرستان و با حضور دکتر فرهاد فرامرزیان برگزار شد، با بیان اینکه انجمن فعالان رسانهای لرستان با هدف از پیش تعیین شده تشکیل شده است، اظهار کرد: همواره کمبودهایی در عالم رسانه میدیدیم که نیاز بود برطرف شود.
وی افزود: انجمن فعالان رسانهای لرستان برای اولین بار در کشور شکل گرفت و برنامهها و چارچوب خاصی داشت که علیرغم عمر کوتاهی که دارد فعالیتهای گستردهای انجام داده است.
مقدم با اشاره به اینکه رفاهیات رسانه از اولویت فعالیت انجمن است، ادامه داد: در این زمینه در بحث معیشتی و سفرهای زیارتی و سیاحتی، آموزش سطوح مختلف خبرنگاری، تفاهمنامههای مختلف با دستگاههای مختلف داشتهایم.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان با اشاره به فعالیتهای این انجمن بیان کرد: چشمانداز خوبی برای انجمن در پیش داریم؛ یکی از دستاوردهای انجمن فعالان رسانهای این بوده با تابو شکنی در رسانه برای اولین بار توانست یک کار گروهی بزرگ را در انجمن انجام دهد.
وی با اشاره به پویا و با برنامهبودن انجمن فعالان رسانهای لرستان، تأکید کرد: مسیر سختی در پیش داریم که طی کردن آن نیاز به همکاری همه همکاران دارد.
مقدم با اشاره به تجلیل از خبرنگاران ایسنا که با موفقیت در یک جشنواره ملی نام لرستان را در سطح کشور مطرح کردند، اضافه کرد: این خبرنگاران میتوانند بازوانی توانمند در خدمت جهاد دانشگاهی باشند و نگاه ویژه رئیس جهاد دانشگاهی میتواند این بالندگی و رشد را بیشتر کند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان با اشاره به اینکه ملت و مردم همیشه اولویت رسانه بوده است، اظهار کرد: قشر رسانه همیشه صدای رسای ملت بوده ولی برای خودش پایینترین و کمترین صدا را برای داشته است.
در ادامه این مراسم، سید احمد موسوی، دبیر انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان با بیان اینکه انجمنهای صنفی ظرفیتی هستند که طی دو سال گذشته در لرستان تشکیل شد، ادامه داد: انجمنهای صنفی دارای تاریخچه ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساله هستند و در لرستان در حوزه انجمنهای صنفی شاهد کار تیمی و دسته جمعی حداقل از یک دهه پیش تا الان نبودیم.
موسوی تصریح کرد: انجمنها معمولاً از چند گروه و دسته تشکیل و در سطح کشور خیلی از انجمنها فعالیتهای پیشرو دارند و ما نیز در همین راستا حرکت میکنیم.
دبیر انجمن فعالان رسانهای لرستان با اشاره به تشکیل این انجمن در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: این انجمن تا امروز بیشاز ۱۰۰ نفر عضو دارد و خدمات شایانی ارائه شده است.
وی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم از مهمترین وظایف و مسئولیتهای انجمنهای رسانهای حمایت از اصحاب رسانه است، تصریح کرد: یکی از مصوبات انجمن فعالان رسانهای لرستان این بوده که هرکدام از همکاران رسانهای که در جشنوارههای ملی حائز رتبه شوند انجمن در راستای ایجاد انگیزه از آنان تجلیل به عمل بیاوریم.
موسوی تأکید کرد: نقطه قوت انجمن این است که اعضای هیئت مدیره هرکدام یک وزنه بوده و پای کار هستند.
دبیرانجمن فعالان رسانهای لرستان بیان کرد: تجربیات زیادی داریم که کار دسته جمعی در لرستان به چالش میخورد و کار کردن سخت است ولی از سال گذشته هر جلسه، برنامه و اقدامی که پیشنهاد شده در کمتر از یک ساعت با تأیید و موافقت اعضای هیئتمدیره مواجه شدیم.
وی ادامه داد: تجلیل از همکاران رسانهای یکی از برنامههای ما در زمان تصدی خانه مطبوعات بود که موفق به اجرای آن نشدیم، اما امروز برای اولین بار با تجلیل از خبرنگاران ایسنا که در جشنواره ملی "ما تمدنساز هستیم" موفق به کسب رتبه شدند، اجرا میشود.
موسوی اضافه کرد: این مجموعه همدل و متحد همه برنامهها را بدون مانعی برگزار و برنامههای زیادی برای سال ۱۴۰۳ دارد که تاکنون در هیچ استانی برگزار نشده است.
در ادامه این مراسم سهراب فرشاد عضو هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان نیز بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان از جمله نهادهایی است که به دور از جنجالهای سیاسی و فعالیتهای خطی و جناحی به فعالیتهای علمی پژوهشی و تحقیقاتی پرداخته و منشاء خدمات خوبی در کشور و استان شده است.
وی تخصص، مهارت و تعهد را شاخصه نیروهای جهاد دانشگاهی عنوان کرد و با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان یکی از نقاط قوت استان محسوب میشود، خاطرنشان کرد: با توجه به موضوع جوانی جمعیت این مرکز میتواند در راستای منویات مقام معظم رهبری در استان مثمرثمر باشد.
این عضو انجمن فعالان رسانهای لرستان به فعالیت جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه گیاهان دارویی اشاره کرد و با بیان اینکه لرستان میتواند قطب تولید گیاهان دارویی در کشور باشد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با داشتن مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی بام لرستان به این موضوع ورود کرده و عملکرد مثبتی داشته است.
عضو هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان به فعالیت دو رسانه ایسنا و ایکنا در جهاد دانشگاهی لرستان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این دو رسانه در کشور برند هستند و در کنار سایر رسانههای استان در راستای توسعه و جهاد تبیین موفق عمل کردهاند.
در ادامه غلامرضا مهرابی از دیگر اعضای هیات مدیره انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان بیان کرد: از ظرفیت ایسنا و ایکنا و جهاد دانشگاهی میتوان در بحث آموزش و سواد رسانهای استفاده کرد.
وی گفت: فعالیتهای آموزشی و پژوهشی جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف قابل تقدیر است.
به گزارش ایسنا، در این مراسم انجمن صنفی فعالان رسانهای لرستان از خبرنگاران ایسنا که در جشنواره ملی تقریب مذاهب "ما تمدن سازیم" حائز کسب رتبه شده بودند، تقدیر کردند.
انتهای پیام
نظرات