محمد حاتمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برای تبدیل این مجتمع به دانشگاه صنعتی باید زیرساخت هایی نظیر تشکیل سه دانشکده، جذب اعضای هیأت علمی و تدوین سند راهبردی انجام می شد که همه آن ها به نتیجه رسیده است.
وی افزود: در یک سال و نیم گذشته هفت گروه آموزشی به این مجتمع افزوده شده و سه دانشکده مهندسی مکانیک و عمران، مهندسی شیمی و موارد و همچنین مهندسی برق، کامپوتر و صنایع فعال شده است.
وی ادامه داد: برای انجام زیرساخت های تبدیل به دانشگاه همچنین به ۴۵ عضو هیأت علمی متخصص و ۱۰ عضو هیأت علمی عمومی نیاز بود که توانستیم آن را به حدنساب برسانیم. سند راهبردی مجتمع نیز با تاکید بر ارتقاء به دانشگاه صنعتی تهیه شد و مورد تایید قرار گرفت.
حاتمی اظهار کرد: دستور موافقت وزیر علوم به عنوان رئیس هیأت امنا برای تبدیل مجتمع به دانشگاه صنعتی اخذ شده و موضوع باید در جلسه هیأت امنا مطرح شود. از آنجایی که این جلسات براساس قانون صرفا دو بار در سال برگزار می شود، باید منتظر تشکیل این جلسه در تابستان سال آینده باشیم تا در صورت بررسی شدن، نتیجه آن اعلام شود.
وی بیان کرد: این مجتمع در حال حاضر حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجو در رشته های مختلف دارد که حدود ۷۰ درصد آن ها از استان هایی به جز خراسان شمالی هستند.
به گفته وی، با وجود بالا بودن تعداد دانشجویان خارج از استان، خوابگاه لازم برای دانشجویان تامین شده و به همه دانشجویانی که متقاضی آن بوده اند، خوابگاه تعلق گرفته است.
رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین همچنین به اعتبارات این مجموعه از سفر ریاست جمهوری به استان اشاره کرد و گفت: در این سفر ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای مجتمع در نظر گرفته شد که تا کنون پنج میلیارد تومان از آن پرداخت شده است.
وی ادامه داد: این اعتبار برای ساخت ساختمان آموزشی که برای چندین سال در مرحله پیریزی متوقف شده بود، در نظر گرفته شد و با پنج میلیارد تومان اعتبار تزریق شده از محل سفر ریاست جمهوری، بتن ریزی پنج طبقه انجام شد.
حاتمی افزود: این پروژه علاوه بر اعتبار مصوب شده در سفر نخست به ۱۸ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز دارد و در تلاش هستیم آن را در سفر دوم ریاست جمهوری به استان پیگیری کنیم.
به گفته وی، علاوه بر اعتبارات سفر، مبالغی از سایر منابع نظیر خیران نیز جذب شده است تا امور مربوط به این پروژه متوقف نشود.
انتهای پیام
نظرات