• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402112114975
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

توسعه چشمگیر شاخص‌های مختلف آموزشی و ساخت‌وساز مدارس در سیستان و بلوچستان

توسعه چشمگیر شاخص‌های مختلف آموزشی و ساخت‌وساز مدارس در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با اشاره به دستاوردها و اقدامات دستگاه تعلیم و تربیت استان به ویژه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون گفت: آموزش و پرورش دولت سیزدهم در مقایسه با شرایط پیش از آن بر مدار توسعه و تحول قرار گرفته و هر روز شاهد اتفاقات خوب و امیدآفرینی در این مجموعه هستیم.

حسن بروشکی در گفت وگو با ایسنا- افزود: اجرای طرح بزرگ و تاثیرگذار رتبه بندی معلمان و نقش این اقدام در ارتقا صلاحیت های حرفه ای معلمان و ایجاد انگیزه در مسیر بهبود شرایط فرآیند یاددهی یادگیری، از جمله دستاوردهای فراگیر دولت مردمی بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: از دیگر برنامه‌های مهم و حیاتی نظام آموزشی، توجه ویژه به تقویت همه جانبه مدارس دولتی و نظارت حداکثری بر فعالیت‌های مدارس غیردولتی است که توانسته جهش خوبی را در ارتقا شاخص‌های آموزشی و تربیتی رقم زند.

بروشکی بیان داشت: توسعه مهارت آموزی و مهارت محور شدن فعالیت‌های دانش آموزی در هنرستان ها و تولید و اشتغال زایی نیز با جدیت در دستور کار مسئولین ستادی و مدیران هنرستان ها قرار گرفته و تاکنون تولیدات خوبی از تلاش های دانش آموزان به بازارهای مصرف ارائه و به فروش رسیده که نویدبخش آینده ای روشن برای فرزندان این سامان است.

وی افزود: در حوزه های آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی نیز دانش‌آموزان استان حائز کسب موفقیت های متعدد و چشمگیری در سطح جهانی، ملی و منطقه‌ای شده اند که در نوع خود و در قیاس با گذشته نشان از تلاش و کوشش و اراده مستحکم و مستدام فرزندان سیستان و بلوچستان دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان به نگاه ویژه، متفاوت و متمایز دولت سیزدهم در حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی اشاره کرد و بیان کرد: از ابتدای کار دولت مردمی تاکنون ساخت ۴۳۰۰ کلاس درس با رشد نرخ سرانه فضای آموزشی از ۳.۲ به ۳.۸ و بهره‌ مندی بیش از ۱۳۰ هزار دانش آموز استان از مدرسه استاندارد اتفاق افتاده که بازهم در نوع خود بی نظیر است.

بروشکی گفت: افزایش ۲۴۰ درصدی سهم مشارکت خیرین مدرسه ساز و کسب رتبه اول سیستان و بلوچستان در ساخت و مشارکت برای توسعه فضاهای آموزشی نیز از دیگر ره آوردهای دولت سیزدهم بوده است.

وی در پایان از رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی مورد نیاز در رشته های آموزگاری، دبیری، هنرآموزی و پرورشی آزمون استخدامی ماده ۲۸ در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل خبر داد و اظهار کرد: این آمار در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲۳۱ نفر بود که در سایه پیگیری‌های مجموعه ستادی اداره کل آموزش و پرورش استان و نگاه بلند و ویژه حوزه ستادی وزارت متبوع در سال ۱۴۰۳ به ۴۹۶۶ نفر رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha