فرزاد مخلصالائمه چهارشنبه ۱۸ بهمن در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب اجتماعی استان مرکزی که با حضور معاون قوه قضائیه برگزار شد، اظهار کرد: استان مرکزی رتبه سوم تردد کشوری را دارد و در بسیاری از مناسبتها این رتبه تا دوم نیز ارتقا مییابد.
وی با بیان اینکه در دو سال اخیر در حوزه راهسازی به اندازه ۱۰ یا ۱۲ سال گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: جادههای فرعی نیز در وقوع حوادث رانندگی دخیل هستند و بهبود این جادهها نیز همانند جادههای اصلی باید در دستور کار قرار گیرند.
مخلص الائمه بیان کرد: میانگین سرعت در اراک از میانگین کشوری بالاتر است و تلفات عابر پیاده در برخی نقاط شهری بالاست که در این راستا شهرداری تمهیداتی را برای اصلاح نقاط حادثه خیز اندیشیده است.
شناسایی ۳۰ نقطه حادثه خیز در اراک
حجتالله مرادی معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهردار اراک نیز در این جلسه گفت: میدان امام خمینی(ره) اراک محل اسکان مسافران عبوری شده بود و به استناد آمار پلیس راهور یکی از نقاط حادثه خیز اراک بود که ایجاد تقاطع غیرهمسطح در این نقطه در دستور کار قرار گرفت. این پروژه از ۳۱ تیر سال گذشته شروع شد و امیدواریم تا پایان امسال شاهد اتمام کامل پروژه باشیم.
وی ادامه داد: تقاطع غیرهمسطح میدان امام حسین(ع) نیز خرداد سال جاری با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار به اتمام رسید و ساماندهی ترافیکی در این محدوده انجام شد.
وی بیان کرد: پیچ طرمزد اراک نیز از دیگر نقط حادثهخیز شهر بود که تاکنون اقداماتی به صورت موقت در آن انجام شده و مقرر شد برای آرامسازی مسیر سرعتکاههایی احداث شود و نصب علائم هشداردهنده و خطوط مضرس نیز اجرا شده است.
مرادی اضافه کرد: در یک سال گذشته با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان و همچنین شش میلیارد تومان اسناد مناقصهای، دوربینهای نظارتی و ترافیکی خریداری شد که ۱۰۰ دوربین نظارتی در ۸۵ نقطه شهری و ۲۵ دوربین ترافیکی در ۱۵ نقطه شهر نصب شده است.
معاون شهردار اراک اضافه کرد: ۳۰ نقطه حادثه خیز در اراک شناسایی شد که نیاز به اصلاح هندسی داشتند و در این راستا قراردادی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال منعقد شده است.
انتهای پیام
نظرات