به گزارش ایسنا به نقل از سایت آببندی، این موضوع میتواند زیبایی و جذابیت ساختمان را تحت تاثیر قرار داده و حتی خطرات جانی نیز به همراه داشته باشد. به همین دلیل است که پیچ رولپلاک سنگ نما میتواند مشکل مربوطه را حل کند. در این مطلب میپردازیم به چرایی پیچ کردن سنگ نما و همچنین بررسی فواید و مزایای آن، در کنار آن شرکت جهان فرود که متخصص اجرای پیچ و رولپلاک ساختمان است را معرفی میکنیم.
پیچ و رولپلاک کار نما چیست؟
پیچ و رولپلاک سنگ نما یا همان پیچ کردن نما روشی برای افزایش استحکام سنگهای ساختمانی است که به وسیله دو شی فلزی و پلاستیکی (پیچ و رولپلاک) انجام میشود. پیچ و رولپلاک توسط ابزارهای صنعتی مثل دریل، وارد سیمان پشت سنگ شده تا با افزایش استحکام لایههای مختلف، از ریزش سنگ نمای ساختمان جلوگیری کنند. پیچ کردن سنگ نما باعث مقاوم شدن دائمی سنگها در برابر عوامل تخریبکننده مانند گرما و سرما، باد و باران، زلزله و زمین لرزه و نشست ساختمان یا زمین میشود.
دلایل انجام پیچ و رولپلاک نمای ساختمان چیست؟
ریزش سنگ نما، یکی از پرخطرترین و در عین حال، مشکلسازترین مسائل مربوط به نمای ساختمان است. به همین دلیل نیز انجام پیچ رولپلاک سنگ نما اهمیت زیادی پیدا میکند. ساختمانها ممکن است به دلایل مختلفی درگیر این مشکل شده و به مرور سنگهای آن لق و شل شوند؛ بنابراین پیچ رولپلاک سنگ نما را باید بهترین روش برای بیمه نمای ساختمان دانست که نهتنها مقاومت و استحکام سنگها را بالا خواهد برد، بلکه از افزایش تعداد سنگهای شل و لق نیز جلوگیری به عمل میآورد.
شاید اولین بار باشد که چنین چیزی را میشنوید؛ اما باید بدانید که اگر در اثر ریزش سنگ نمای ساختمان، فردی فوت شود یا صدمات جسمی و فیزیکی ببیند، صاحب ساختمان تمام مسئولیت مربوط به این اتفاق را بر عهده خواهد داشت؛ بنابراین باید گفت که پیچ کردن نما پیش از آنکه یک انتخاب باشد، یک ضرورت و الزام محسوب میشود و اگر احیانا ساختمان شما با چنین مشکلی روبهروست، باید حتما نسبت به پیچ و رولپلاک کار نما در آن اقدام کنید.
مراحل انجام پیچ و رولپلاک نمای ساختمان
در انجام پیچ رولپلاک سنگ نما، به ترتیب مراحلی انجام میشود تا از افزایش استحکام و مقاومت سنگها، اطمینان کافی حاصل کرد. این مراحل در ادامه به ترتیب بیان شدهاند.
- سوراخ کاری سنگها با دریل: در این مرحله روی هر سنگ و نقطه وسط آن، یک سوراخ با دریل قرار میگیرد. این سوراخ متناسب با طول پیچ و رولپلاک خواهد بود.
- قرار دادن رولپلاک درون سنگ: در این مرحله باید رولپلاک درون سنگ قرار گرفته و با چکش محکم شود. این مرحله از حساسیت بالایی برخوردار است و محکمکاری باید با دقت بالایی صورت گیرد.
- قرارگیری پیچ و سفت کردن آن: در مرحله بعد، پیچ درون رولپلاک قرار گرفته و با روشهای خاص و مخصوص آن محکم میشود تا به انتهاییترین نقطه رولپلاک برسد. سپس انتهای خود پیچ با فرز بریده میشود.
- بتونه زدن بر سر پیچ: در مرحله آخر پیچ رولپلاک سنگ نما، برای بهبود ظاهر ساختمان، یک لایه بتونه روی سوراخها زده میشود تا ظاهر ساختمان مثل روز اول شود.
لازم به ذکر است که انجام این مراحل، بدون داربست و با استفاده از راپل صورت میگیرد. راپل روشی سریع، امن و راحت است و هزینهها، مشکلات و چالشهای موجود در داربست را ندارد. راپل در واقع طناب محکم و استانداردی است که به یک نقطه امن، از بالای ساختمان وصل شده و دور کمر و پاهای اپراتور را میگیرد.
پیچ کردن سنگ نما برای چه سنگهایی قابل انجام است؟
مهمترین عامل در قیمت پیچ و رولپلاک نما ساختمان را باید جنس سنگ و نوع سنگنما دانست. در ادامه مدل سنگهایی را که قابلیت پیچ رولپلاک شدن، دارند را بیان خواهیم کرد.
- تراورتن: تراورتن یکی از مدرنترین سنگهای ساختمانی است که تنوع رنگ خوبی نیز دارد.
- نیریز: از نیریز دیگر مانند گذشته استفاده نمیشود، ولی پیچ رولپلاک سنگ نما آن قابل انجام است.
- سرامیک: سرامیک نیز از جمله محبوبترین سنگهای ساختمانی است که این روزها رقبای بهتری دارد.
- گرانیت: گرانیت از جمله محکمترین سنگهای مخصوص نمای ساختمان محسوب میشود.
- بادبر: یکی از قدیمیترین نوع سنگهاست که امروزه چندان از آن استفاده نمیشود.
- سمیرم: سنگ سمیرم که به رنگ سفیدش مشهور است نیز از جمله سنگهای پراستفاده در ساختمانهاست.
- رومی: سنگ نمای رومی از جمله پراستفادهترین سنگنماها در ساختمانهاست که طرفداران زیادی نیز دارد.
سوالات متداول
۱. هزینه پیچ رولپلاک سنگ نما چگونه محاسبه میشود؟
در محاسبه هزینه پیچ و رولپلاک کار نما، ابتدا نوع سنگ در نظر گرفته میشود و برای هر نوع سنگ، محاسبه قیمت به ۳ حالت متری، دانهای و کنتراتی انجام میشود. این سه حالت بسته به حجم کار است و تقریبا قیمتی نزدیک به هم دارند و بهترین حالت برای شما پیشنهاد خواهد شد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات