به گزارش ایسنا علیرضا رهایی در مراسم رویداد فناورانه AUT THINK با بیان اینکه جای خوشبختی است که اساتید و دانشجویان به اجرای طرحهای کاربردی، نهم و پیچیده وارد شده اند، افزود: برخی از طرح ها گشایش های خوبی در حوزه های صنعتی ایجاد می کنند.
وی با تاکید بر ضرورت ادامه دار بودن این حرکت اظهار کرد: اینکه ذکر می شود کشور در تولید علم در جهان از رتبه ۵۲ به ۱۵ رسیده است، یک اقدام سهل الوصول نیست و ما هر روز شاهد جهش های علمی در کشور هستیم.
رهایی خاطرنشان کرد: در گذشته چنین دستاوردهایی نداشتیم؛ اما هم اکنون با همت جوانان و ظرفیت های دانشی در کشور شاهد موفقیت های کشور در عرصه های علمی و فناوری هستیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به جزئیات برگزاری این رویداد یادآور شد: در این رویداد از طرح های منتخب به میزان یک میلیارد و ۶۰۰ هزار تومان حمایت می شود.
وی با بیان اینکه هر یک از ۱۶ طرح منتخب مشمول ۱۰۰ میلیون تومان حمایت می شوند، افزود: این میزان حمایت به صورت مشترک با همکاری خیرین علم و فناوری پرداخت می شود به گونه ای که ۵۰درصد آن از سوی دانشگاه و ۵۰ درصد دیگر از سوی خیرین تامین می شود.
رهایی اضافه کرد: این حمایت ها برای تولید پروتوتایپ (نمونه اولیه) است و برای تجاری سازی این دستاوردها احتمالا با برگزاری رویدادی با حضور صنایع، اقدام به جذب سرمایه برای تجاری سازی آنها خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات