به گزارش ایسنا به نقل از آمل برش، در این مقاله به معرفی بیشتر دستگاه سی ان سی ربرای تولید دقیق و سریعتر می پردازیم، با ما همراه باشید.
اجزای اصلی دستگاه سی ان سی
دستگاههای سی ان سی از اجزای مختلفی تشکیل شدهاند که باعث می شود دستگاه سی ان سی به بهترین شکل ممکن کار کند، که مهم ترین آنها عبارتند از:
محورهای حرکتی: این محورها حرکت ابزار برش را در راستای مختصات سهبعدی کنترل میکنند.
ابزار برش: این ابزار برای ایجاد شکل مورد نظر در قطعه کار استفاده میشود.
سیستم کنترل: این سیستم با استفاده از نرمافزار NC، حرکت محورهای حرکتی و ابزار برش را کنترل میکند.
انواع دستگاه سی ان سی
- دستگاه سی ان سی عمودی
دستگاه سی ان سی چوب عمودی در مقایسه با فرم افقی، دستگاه برش چوب CNC عمودی ارزان تر و سازگارتر است. این دستگاه دارای یک دوک ثابت و یک ابزار برش عمودی است. این تجهیزات به دلیل تحرک عمودی، گزینه ایده آلی برای حفاری و سوراخ کاری چوب و دیگر ملزومات است.
- دستگاه سی ان سی افقی
دستگاه سی ان سی افقی به دلیل نحوه حرکت آن یک ابزار محبوب و کاربردی برای کارگاه ها در هر اندازه ای است. این دستگاه به دلیل توانایی آن در کوتاه کردن مدت زمان کارهای مهم مشهور است. اگرچه این دستگاه گرانتر از مدل CNC عمودی است، اما بسیاری از کسب و کار ها به دلیل کارایی و مهم بودن این دستگاه ها و ویژگی های زیاد، این دستگاه را خریداری می کنند.
در این دستگاه یک برش دهنده چرخشی تعبیه شده است. ازادی و راحتی بیشتری برای برش زوایای پیچیده این دستگاه سی ان سی در دسترس است، به بیانی ساده تیغ برش این دستگاه نسبت به دستگاه عمودی سریعتر است و برش های بهتری نیز میزند. این دستگاه سی ان سی از هر زاویه ای در داخل محوطه ایمن شده است. به طور معمول، این دستگاه کاملا قوی هست و ظرفیت برش بیشتری نسبت به مدل عمودی دارند. همانطور که قبلا ذکر شد آنها سریعتر از مدل عمودی هستند.
مزایای استفاده از دستگاههای سی ان سی
دستگاههای سی ان سی مزایای زیادی نسبت به روشهای سنتی تولید دارند، که این امر باعث می شود که راهکاری هوشمندی برای تولیدات سریعتر محصولات باشد از جمله:
دقت بالا: دستگاههای سی ان سی میتوانند قطعات با دقت بسیار بالا تولید کنند و در افزایش سرعت تولید محصولات سرعت ببخشند.
سرعت بالا: دستگاههای سی ان سی میتوانند قطعات را در مدت زمان کوتاهی تولید کنند و به راحتی وارد فاز بعدی ساخت محصول بشوند.
تنوع تولید: دستگاههای سی ان سی میتوانند قطعات با اشکال و اندازههای مختلف تولید کنند.
تولید بدون دخالت انسان: دستگاه سی ان سی میتوانند به صورت خودکار و بدون دخالت انسان قطعات را تولید کند، و راهکاری هوشمند برای تولیدات دقیق و سریع محصولات باشد.
کاربردهای دستگاه سی ان سی
دستگاه سی ان سی در صنایع مختلف کاربرد دارند. از جمله صنایعی که از دستگاه های سی ان سی استفاده میکنند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد، هم چنین بدانید بیشترین مصرف دستگاه سی ان سی برای تولید ملزومات چوبی می باشد، زیرا این دستگاه به علت بروز بودن نرم افزاری و سخت افزاری به راحتی در صنعت چوب کار می کند.
صنعت خودروسازی: از دستگاه های سی ان سی برای تولید قطعات مختلف خودرو مانند موتور، شاسی، بدنه و ... استفاده می شود.
صنعت هوافضا: از دستگاه های سی ان سی برای تولید قطعات پیچیده و حساس هواپیما ها و فضاپیما ها استفاده می شود.
صنعت پزشکی: از دستگاه های سی ان سی برای تولید تجهیزات پزشکی مانند ایمپلنت ها، تجهیزات جراحی و ... استفاده می شود، که در این صنعت هم مانند صنعت چوب بسیار پر کاربرد می باشد.
صنعت الکترونیک: از دستگاههای سی ان سی برای تولید بردهای مدار چاپی، قطعات الکترونیکی و ... استفاده میشود.
صنعت ساخت و ساز: از دستگاه های سی ان سی برای تولید قطعات ساختمانی، مبلمان و ... استفاده می شود.
صنعت هنر و صنایع دستی: از دستگاههای سی ان سی برای تولید آثار هنری، صنایع دستی و غرفه سازی چوبی ... استفاده می شود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات