• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402111611848
  • خبرنگار : 50126

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خبرداد:

کاهش ۱۰ درصدی پروژه‌های نیمه‌تمام ۲ تا ۱۹ساله در ایلام/ تهیه برنامه توسعه روستایی در ۲۲۵ روستا

کاهش ۱۰ درصدی پروژه‌های نیمه‌تمام ۲ تا ۱۹ساله در ایلام/ تهیه برنامه توسعه روستایی در ۲۲۵ روستا

ایسنا/ایلام رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام فعالیت‌های شاخص این سازمان را در سه حوزه اداری و استخدامی، برنامه‌ریزی و بودجه و آمار و اطلاعات تشریح کرد.

دکتر «امین دوست‌محمدی» با حضور در ایسنا، درباره مهمترین دستاوردهای استانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در حوزه اداری و استخدامی در دولت کار و کرامت، اظهار کرد: طراحی و اجرای نظام ارزیابی ماهانه مدیران استان در پنج شاخص کلیدی حوزه اقتصادی از شهریور ۱۴۰۱ تاکنون، اولویت دادن به تامین نیروی انسانی دستگاه های اجرایی از محل مازاد نیروی انسانی با جابجایی بالغ بر ۸۰ نفر در یک سال از جمله این فعالیت‌ها بوده است.

وی از پایلوت شدن استان ایلام به برای برنامه ریزی نیروی انسانی دستگاه های اجرایی کشور از طرف سازمان اداری و استخدامی کشور و اخذ مجوز ۵ مجتمع اداری برای ۵ شهرستان جدیدالتاسیس همراه با تشکیلات متناسب خبر داد و گفت: 
مجوز طراحی نیازسنجی استخدامی استان در دو حوزه کارشناسی و خدماتی در قالب شهید زین الدین ۲ گرفته شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از کاهش محسوس جذب نیروی انسانی خارج از فضای رقابت در دستگاه های اجرایی نسبت به گذشته با ایجاد محدودیت اعتباری، خبر داد و گفت: تعداد ۴۲۹۲ نفر ایثارگر مشمول برنامه ششم توسعه طی سال ۱۴۰۰ تاکنون تبدیل وضعیت استخدامی شده‌اند.

دوست‌محمدی از تهیه، چاپ و نصب کد دوبعدی QR در بستر سامانه سینا برای  سنجش میزان رضایتمندی مردم از نظام اداری، خبر داد و تصریح کرد: اجرای قانون ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی دستگاه‌های اجرایی از بانک‌ها، بیمه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان با بازرسی میدانی از فعالیت‌های موثر در این بخش بوده است.

وی از جذب با آزمون ۱۱۴۸ نفر در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از ابتدای دولت سیزدهم  ۳۸۹۴ نفر با آزمون  جذب شده‌اند. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از بررسی تایید صلاحیت و اعتبارسنجی ۱۰ مرکز و موسسه خصوصی خبر داد.

دوست‌محمدی درباره مهمترین دستاوردهای استانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در حوزه برنامه ریزی و بودجه از تجمیع سیاست‌گذاری کلیه منابع اعتباری (علاوه بر اعتبارات تملک، مسئولیت های اجتماعی نفت، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض آلایندگی و ...)  صرفا در شورای برنامه ریزی و توسعه استان برای کاهش ملاحظات خبر داد و تاکید کرد: بهینه کردن اعتبارات استان در مسیر پروژه‌های اولویت‌دار استان با مهندسی معکوس این پروژه‌ها در سازمان و نهایتا پررنگ کردن فصل _ برنامه اعتبارات ابلاغی متناسب با اولویت‌ها در اعتبارات ابلاغی به شهرستانها گام بسیار مهمی بوده که در این مدت به خوبی برداشته شده است.

وی هم چنین از احصاء کلیه پروژه‌های انتفاعی استان به تعداد ۶۹ پروژه و تعیین ۹ پروژه قابل واگذاری به بخش خصوصی در ۹ دستگاه اجرایی با برگزاری جلسات توجیهی به تفکیک برای هر دستگاه و نهایتا تصویب واگذاری ۹ پروژه به بخش خصوصی با حفظ جنبه انگیزشی برای دستگاه اجرایی واگذار کننده خبر داد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از تخصیص صددرصد اعتبارات منابع آب اقتصاد دامپروری استان در مناطق غیر نفتی برای کاهش عدم توازن مناطق و تقویت توسعه پایدار و همچنین کاهش محسوس هزینه آبرسانی به عشایر خبر داد و گفت: طراحی، تصویب و اجرای نحوه بهینه کردن تخصیص اعتبارات در قالب تفاهم نامه چهار جانبه با هدف تقویت ضریب پاسخگویی دولت، کاهش اطاله پروژه ها، کاهش تعدیل و نهایتا کاهش ملاحظات غیرآمایشی (۷۳ پروژه در ۱۴۰۱ و ۸۹ پروژه در ۱۴۰۲) از فعالیت‌های مهم بوده که این الگو در حال حاضر به عنوان مبنای توزیع تخصیص ها در سازمان برنامه و بودجه کشور قرار گرفته است. 

دوست‌محمدی از انعقاد تفاهم‌نامه بین سازمان با ستاد اجرایی فرمان امام(ره ) برای توزیع اعتبارات اشتغال‌زایی ستاد در مسیر  ۱۲ پروژه کلیدی در ۱۲ شهرستان با رعایت ملاحظات آمایشی اعلامی سازمان نیز خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری منظم جلسات کمیسیون ماده ۲۳ با سختگیری بالا جهت تصویب پروزه های جدید دارای خاصیت مانع زدایی، بسترساز و پیشران اقتصادی  تصریح کرد: کمیته عوارض آلایندگی در سال ۱۴۰۱ و اخذ و توزیع آن بر اساس الزامات قانونی فعال شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام از تهیه خلاصه تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی در ۲۲۵ روستای استان ایلام  خبر داد و تاکید کرد: در این مدت تعداد  پروژه‌های نیمه تمام استان با قدمت ۲ تا ۱۹ سال ، ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

دوست‌محمدی درباره مهمترین دستاوردهای استانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ایلام در حوزه آمار و اطلاعات در دولت سیزدهم نیز اظهار کرد: ایجاد و توسعه زیرساخت داده های مکانی استان (SDI) به عنوان پایه اطلس سرمایه گذاری استان و تحویل آن در خردادماه۱۴۰۲ به اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان به آدرس sdi.ilammporg.ir با همکاری ۲۲ دستگاه اجرایی و بارگذاری بیش از ۱۳۴۰ لایه اطلاعات مکانی در این سامانه، فعالیت مهم و تاثیرگذار در این زمینه بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha