دکترمحمد جعفری ظهر امروز ۱۵ بهمن ماه در نشست خبری با گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد جمعیت بیمه شده استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و ماهیانه بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تومان گردش مالی با مراکز درمانی داریم.
وی افزود: با پرداختهای به روز توانستهایم اعتماد موسسات تشخیصی درمانی استان را برای ارائه خدمت به بیمه شدگان جلب کنیم و داروخانهها و مراکز به موقع تامین کالا و خدمات را داشته باشند.
جعفری بیان کرد: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده روستایی، بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر بیمه شده شهری رایگان، قریب به ۲۵۰ هزار نفر کارکنان دولت و همچنین خانواده شهدا و مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری بیمهشدگان سلامت استان کرمان را تشکیل میدهند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به طرح حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج از سال گذشته، گفت: در سال جاری توانستیم در بیش از ۴۵ هزار بار مراجعه این بیماران پوشش هزینهای داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج ۱۰۷ عنوان بیماری را شامل میشود، افزود: بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان در یک سال گذشته برای حمایت از این بیماران توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.
جعفری بیان کرد: این بیماران پرهزینه هستند که تقریباً شناسایی شدهاند و خود افراد نیز میتوانند با خوداظهاری در سامانه مربوطه نشاندار شوند تا در زمان مراجعه، هزینه آنها توسط بیمه پرداخت شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به کمک بیمه سلامت در درمان ناباروری طی یک سال اخیر اظهار کرد: از خانوادهها درخواست داریم کسانی را که میشناسند این مشکل را دارند و از آنجایی که ۴۰ درصد موارد مراجعه به درمان، پاسخگوست، معرفی و ترغیب کنند که برای درمان مراجعه نمایند.
وی ادامه داد: مراکز درمان ناباروری استان از جمله مراکز طرف قرارداد هستند و زوجها نابارور میتوانند با شماره تلفن ۱۶۶۶ تماس بگیرند تا مشاوره بدهیم که به کجا مراجعه کرده و در مسیر درمان صحیح قرار گیرند.
جعفری بیان کرد: پیش بینی میشود بیش از ۳۵ هزار زوج نابارور در استان کرمان وجود داشته باشد که تاکنون بیش از ۱۸ هزار زوج شناسایی نشدهاند. مابقی یا موضوع را رها کرده و یا با کتمان کردن بیماری دنبال راهکار و درمان هستند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در ادامه با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماریها اظهار کرد: بیماری هم اضطرابآور و هم هزینهآور است و اثربخشی درست این است در پیشگیری از بروز بیماریها گامهای موثری برداریم.
وی گفت: در همین راستا برنامههای پیشگیری مختلفی در سطح استان کرمان با کمک اعضای هیئت علمی در دست اجرا داریم تا بتوانیم در شناسایی و بیماریابی صحیح کمک موثری به حوزه درمان بیماریهایی از جمله سرطان، بیماریهای اسکلتی عضلانی و ... داشته باشیم.
جعفری اظهار کرد: به عنوان رکن اساسی، طرح "پیشگیری آغازین" را در دستور کار قرار دادهایم که توجه به وضعیت جسمی، روحی و روانی زوج و طفل شیرخوار تا دو سالگی را که شامل ۱۰۰۰ روز طلائی زندگی است، در برنامه قرار گرفته و این دوره از زندگی کودک به شکل برنامه مدون در دست طراحی و اجراست و در دهه فجر از شهرستان کهنوج و گلباف(در شهرستان کرمان) به عنوان پایلوت کشوری آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در این رابطه چهار عنوان کتاب در حال چاپ است، افزود: در این طرح به مسائل مختلف توجه و پرداخته میشود و یکی از موارد مطالعه شده این است که تغذیه مادر در دوران بارداری، در ابتلای کودک به دیابت در آینده تاثیر دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: برای دسترسی بهتر به شیرخشک در داروخانهها، سازمان بیمه سلامت تعهد ریالی سهم ارز را به عهده گرفته و سهم ارز شیرخشک توسط بیمهها تعهد شده است.
وی افزود: این مسئله به داروخانهها اطلاع داده شده که با وارد کردن کد ملی شیرخوار در سامانه بیمه سلامت، سهمیه شیرخشک ماهیانه کودکان را تحویل بگیرند.
جعفری همچنین در ادامه با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده شهری در شهرهای بردسیر، جیرفت، سیرجان، بم، رفسنجان و کرمان بیان کرد: جذب مراقب تکمیل شده و در حال ثبت اطلاعات خانوارها هستند و این طرح برای بیماریابی صحیح، آموزش سلامت، مراقبت و پیشگیری است.
وی بیان کرد: در طرح پزشک خانواده برای دهکهای رایگان بیمه شده، ویزیت پزشک خانواده خصوصی ۹۰۰۰ تومان است و ماهیانه به پزشکان خانواده روستایی و شهری سرانه پرداخت میکنیم.
انتهای پیام
نظرات