• شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402111410216
  • خبرنگار : 50225

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان خبر داد

تلاش جهاددانشگاهی خوزستان برای فعالیت در حوزه هوا و فضا

تلاش جهاددانشگاهی خوزستان برای فعالیت در حوزه هوا و فضا

ایسنا/خوزستان رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به برنامه‌ریزی این سازمان برای توسعه تکنولوژی‌های خاص از تلاش برای فعالیت در حوزه هوا و فضا خبر داد.

دکتر حسن محمدی‌مجد در حاشیه چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار خوزستان، در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برنامه‌ریزی سازمان جهاد دانشگاهی برای توسعه تکنولوژی‌های خاص، گفت: هم‌اکنون تیم‌هایی را در حوزه هوا و فضا فعال کردیم و در حال توسعه تکنولوژی‌های خاص هستیم. تمام این موفقیت‌ها به دلیل جان‌فشانی شهدا هستند و ما مدیون آنها هستیم.

او اظهار کرد: به لطف خدا موفق شدیم جمعی را متشکل از مجاهدان علمی تشکیل دهیم و از سال ۸۹ مشغول فعالیت در زمینه تولید مته‌های حفاری هستیم. با توجه به این که مته نوک پیکان صنعت نفت است و پیچیدگی‌های فوق‌العاه خاصی دارد، دانش آن نیز تنها در اختیار آلمان و آمریکا بود و از طریق انتقال تکنولوژی به چند کشور دیگر هم رسیده بود. اما مجاهدت‌های علمی دوستان ما نتیجه داد و سال ۹۳ نخستین نمونه مته حفاری را ساختیم و این هدیه کوچک را به امام زمان (عج) تقدیم کردیم.

تلاش جهاددانشگاهی خوزستان برای فعالیت در حوزه هوا و فضا

محمدی‌مجد خاطرنشان کرد: آن زمان، آغاز پروژه‌های خاص ما در جهاد دانشگاهی خوزستان شد و مته توسعه داده شد و یکی پس از دیگری مته‌های مختلف را ساختیم.

وی ادامه داد: در ابتدا همه می‌گفتند انجام این کار محال است و تا مدت‌ها با انگشت ما را نشان می‌دادند و می‌گفتند این‌ها همان‌هایی هستند که می‌خواهند مته بسازند. یعنی برای خیلی‌ها مسجل شده بود که در حال رسیدن به مرز جنون هستیم.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی گفت: هر جای این داستان که در ذهن‌ ما ناامیدی می‌گذشت، شش ماه پروژه متوقف می‌شد ولی پس از توکل به خدا نجات پیدا کردیم.

وی افزود: به فضل خدا، مته‌ها را یکی پس از دیگری ساختیم؛ به گونه‌ای که معاون وزیر نفت وقت در جلسه‌ای خطاب به بنده گفت "فلان مته را کی می‌سازید و گفتم ان‌شاءالله پنج ماه دیگر". وی در جواب گفت "مگر در مسجد نشستیم که برای ما ان‌شاءالله و ماشاءالله می‌کنی" گفتم من همان بنده مسلمان هستم که خداوند در کتاب مقدس می‌گوید: "أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ. وَ لا تَقُولَنَّ لِشَیْ‌ءٍ إِنِّی فاعِلٌ ذلِکَ غَداً إِلَّا أَنْ یَشاءَ اللَّهُ."

تلاش جهاددانشگاهی خوزستان برای فعالیت در حوزه هوا و فضا

محمدی‌مجد بیان کرد: بعد از اینکه نمونه‌های مختلف مته‌ها را به صورت میدانی تست کردیم، در سال ۹۷ به ما گفتند جلسه مهمی در تهران برگزار می‌شود که باید گزارش دهیم و متوجه شدم یک جلسه خصوصی با حضرت آقا داریم که خدمت ایشان نیز کار انجام شده را توضیح دادیم. حضرت آقا به مجموعه ما ۱۵ میلیون دلار هدیه دادند که یک تسلی خاطر خوبی بود و منجر به پیش‌بینی پروژه‌های خاص و جدید شد.

وی ادامه داد: به فضل خدا پروژه مته را انجام و برخی تکنولوژی‌های خاص را توسعه دادیم، به نحوی که در یک نمایشگاه بین‌المللی کسانی که از آمریکا آمده بودند گفتند احتمال می‌دهیم برخی چیزها در ایران ساخته شود اما محال است ایران به تکنولوژی ساخت مته دست پیدا کند که بعد از نشان دادن اسناد و مدارک، وسط جلسه ایستادند و به ما گفتند به احترام قدرت علمی ایران ایستاده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha