به گزارش ایسنا، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی همچنان که این رژیم راهحلهای سازمان ملل با محوریت تشکیل کشور فلسطین را رد کرده، روز جمعه طرحی را برای حذف کامل فلسطین از نقشه جهان پیشنهاد داده و ادعا کرد که مصر در راستای این طرح باید نوار غزه را کنترل کند و از آن طرف نیز اردن باید کرانه باختری را کنترل کند!
لیبرمن که رهبر حزب اپوزیسیون «اسرائیل خانه ما» است در مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» گفت که راه حل دو دولتی از بین رفته است.
وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اظهار کرد: «ما معتقدیم که این ایده راه حل دو دولتی (برای جنگ اسرائیل-فلسطین) مرده است. این راه حل دیگر وجود ندارد.»
او ادامه داد: «در آینده مصر باید نوار غزه را کنترل کرده و اردن هم باید مسئولیت منطقه A در کرانه باختری و بخش کوچکی از منطقه B را پذیرا باشد.»
بر اساس توافقنامه سال ۱۹۹۵ اسلو بین رژیم صهیونیستی و سازمان آزادیبخش فلسطین، کرانه باختری شامل قدس شرقی به سه منطقه شامل مناطق A و B و C تقسیم شد و منطقه C تحت کنترل کامل ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
لیبرمن گفت: «ما به یک رویکرد دیگر در رابطه با این مساله نیاز داریم. این که سالهای زیادی یک کار را انجام دهیم و انتظار نتایج متفاوت را داشته باشیم غیر منطقی است.»
او درباره طرح پیشنهادی ادعایی خود توضیح داد: «تمامی منطقه A و بخش کوچکی از منطقه B باید به موجب یک کنفدراسیون تحت کنترل اردنی ها قرار بگیرد در حالیک که اسرائیل باید بر آنچه از منطقه B باقی میماند و کل منطقه C حاکمیت خود را اعمال کند.»
وی همچنین بیان داشت: «در نهایت نیز مصریها باید کنترل نوار غزه را به عنوان حکم سازمان ملل و اتحادیه عرب به دست بگیرند.»
شورای امنیت سازمان ملل از ۱۹۶۷ تا ۱۹۸۹ بالغ بر ۱۳۱ قطعنامه را که مستقیما به موضوع نبرد اعراب و رژیم صهیونیستی پرداختند و خیلی از آنها مربوط به فلسطینیها بود تصویب کرد. با این وجود از سال ۲۰۱۲ نیز چند قطعنامه در رابطه با «کشور مدرن فلسطین» صادر شدهاند.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یک کنفرانس مطبوعاتی در تاریخ ۱۸ ژانویه عملیات طوفان الاقصی را بهانه کرده و اظهار کرد از بعد از حملات هفتم اکتبر با تشکیل کشور فلسطین به هر طریقی مخالف است.
رژیم صهیونیستی تاکنون در حملات و محاصره جنایتکارانهای که از هوا، دریا و زمین از بعد از عملیات طوفان الاقصی علیه نوار غزه به راه انداخته بیش از ۲۷۰۰۰ نفر را به شهات رسانده و باعث تخریب و آوارگی گسترده و ایجاد شرایط قحطی در این باریکه شده است.
انتهای پیام
نظرات