• شنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402111409952
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم اعلام کرد

موافقت با ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه بوعلی‌سینا/پردیس‌ها؛ تسهیل‌کننده مسیر دانش‌بنیان‌ها

موافقت با ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه بوعلی‌سینا/پردیس‌ها؛ تسهیل‌کننده مسیر دانش‌بنیان‌ها

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تصویب موضوع تأسیس پردیس علم و فناوری دانشگاه بوعلی‌سینا در شورای گسترش آموزش عالی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سجاد محمدعلی‌نژاد با حضور در جلسه شورای دانشگاه بوعلی‌سینا، اظهار کرد: در شورای گسترش آموزش عالی کشور، موضوع تأسیس پردیس علم و فناوری دانشگاه بوعلی‌سینا مطرح شد و مورد تصویب قرار گرفت.

وی افزود: این پردیس بعد از آماده‌سازی و طی مراحل اساسنامه، وارد بهره‌مندی از پتانسیل‌های پردیس علم و فناوری خواهد شد که در نوع خود می‌تواند مسائل و موضوعات متفاوت و متعددی را از دانشگاه و جامعه در حوزه‌های فناوری پیگیری و حل کند.

محمدعلی‌نژاد خاطرنشان کرد: پردیس‌های علم و فناوری تسهیل‌کننده مسیر برای شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدات علمی و صنعتی توسط این واحدهای علمی کوچک هستند.

وی یادآور شد: سه مأموریت در معاونت فناوری و نوآوری تعیین شده که خلق توسعه و تکمیل فناوری ورود به فناوری‌های پیشرو و پیشران از جمله این مأموریت‌ها است، اما در این مسأله و در بعضی موضوعات زیرشاخه‌ای آن، زیرساخت‌های لازم در دانشگاه‌ها وجود ندارد و باید به سمت آن حرکت کرد.

معاون وزیر علوم همچنین اضافه کرد: در زمره برنامه‌های ملی نوآوری، بسته حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی آماده شده که در ذیل آن از سه نوع پایان‌نامه حمایت می‌شود؛ یکی پایان‌نامه‌ای که بتواند به عنوان یک هسته پیش‌رشد محسوب شود و در این گونه موارد، از مرحله پایان‌نامه‌ها تا رسیدن به مراحل اجرایی ایده و موضوع حمایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، برای دانشجویانی که در موضوعاتی برجسته هستند و می‌توانند مفید باشند، ولی محدودیت‌هایی برای نگهداشت آنان در دانشگاه وجود دارد، طرحی بین یک ماه تا یک سال با تخصیص گرنت پیش‌بینی می‌شود و با نظر و تشخیص استاد راهنما از آنان حمایت خواهد شد.

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی‌نژاد گفت: فناوری‌ها و نوآوری‌های مفید و مرتبط با اقلیم را باید شناسایی و حمایت کرد؛ چراکه می‌توانند مشکلات و مسائل بومی و منطقه‌ای را در جامعه شناسایی و حل کنند.

وی افزود: در این راستا، در همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موضوعاتی را برای تکمیل این برنامه با همکاری دانشگاه تعریف خواهیم کرد که جزئیات آن تشریح خواهد شد. اگر به محصولی فناوری اضافه شود، هم حلقه‌های مفقوده آن پیدا می‌شود، هم میزان تولید و عرضه افزایش پیدا می‌کند و در نهایت می‌تواند در بازار عرضه و تقاضا هم موفق باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha