به گزارش ایسنا، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین سمینار سالانه تعهد حرفهای در نظام سلامت ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ گفت: اساتید دانشگاه حق بر گردن ما دارند. ان شاءالله بتوانیم این حق را ادا کنیم.
رئیس دانشگاه بزرگترین منتورینگ را رسول خدا (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و سیدالشهدا (ع) عنوان کرد و افزود: آثار این بزرگان تا قیامت ماندگار است.
وی، امام خمینی (ره) را مظهر منتورینگ عنوان کرد و گفت: امام خمینی (ره) با گفتن حق و ایستادن در برابر ظلم توانست برای جوانان نقش منتورینگ را ایفا کند و ما شاهد تأثیر آن در روحیه مسئولیتپذیری و شهادتطلبی جوانان در دفاع از میهن در دوران دفاع مقدس بودیم.
قناعتی با اشاره به اهمیت موضوع منتور در دانشگاه گفت: برنامه منتورشیپ در دانشگاه در حال سازماندهی و برنامهریزی است؛ زیرا هر اقدامی باید با برنامه و سازمانیافته باشد تا موفق شود و ارتقا یابد.
رئیس دانشگاه افزود: با برنامهریزی صحیحی که در منتورینگ شروع شده مسائل و مشکلات دانشجویان از لحظه ورود تا زمانی که دانشآموخته دانشگاه شوند زیر نظر منتور رصد میشود و امیدواریم با کمک هم موجبات ارتقای دانشگاه را فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش الگوی استادان در شکلگیری نگرش و تغییر رفتار جامعه تأکید کرد: در کنار وظایف خود در حرفه پزشکی باید در جامعه اثرگذار باشیم اگر در اخلاق حرفهای خود بهخوبی عمل کنیم در تغییر رفتار جامعه تأثیر خوبی خواهیم داشت.
وی یادگیری از توانمندیها و دانش و تجربه دیگران را موجب پیشرفت مسیر زندگی دانست و افزود: از کارهای خوب یکدیگر یاد بگیریم، حتی اگر این کار خوب از کوچکترها باشد.
قناعتی با اشاره به گفته حضرت علی (ع) که فرمودند: «من هیچ کاری نکردم مگر قبل و حین و بعد آن، خدا را در نظر داشتم» افزود: این استراتژی را مبنای کار خود قرار دهیم تا راهگشای بسیاری از مسائل در زندگیمان باشد.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از منتورینگها انسان ساز بودند و با رفتار خود افرادی را تربیت کردند که از جان خود گذشتند، تاکید کرد: ما مدیون دانشگاه هستیم و باید احساس مسئولیتپذیری نسبت به دانشگاه و جامعه داشته باشیم؛ زیرا افراد بسیاری شهید شدند تا میهنمان پایدار بماند.
انتهای پیام
نظرات