بخش بزرگی از جاده کمربندی شیراز که اتفاقا در محدوده شهری و بسیار پرتردد نیز قرار دارد، ماههاست که در تاریکی مطلق فرو رفته است و چیزی نمانده که عدم تامین نور در این محدوده، یکساله شود.
ایجاد ناامنی، سرقت کابلها و از همه مهمتر، تصادفها و ایجاد خطر جانی برای مردم منطقه و ماشینهای عبوری، از جمله عواقب این نقیصه به شمار میرود.
در تماس خبرنگار ایسنا با روابط عمومی اداره برق منطقهای، عنوان شد که ادارهکل راهداری استان فارس مسئول روشنایی این کمربندی است.
در این ارتباط با معاون ایمنی و حریم ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس تماس گرفتیم. یزدانی با اشاره به اینکه کمربندی شهر شیراز ۴۵ کیلومتر طول دارد که ۱۸ کیلومتر آن در محدوده شهری واقع شده است، افزود: در تاریخ ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۱ جلسهای تحت عنوان "تعیین تکلیف کمربندی شیراز" در شورای شهر برگزار شد که چند ساعت به طول انجامید و همان شب در دفتر شهردار شیراز ادامه یافت.
وی درباره خروجی آن جلسه اظهار کرد: طبق صورت جلسهای که به امضای مسئولان مربوطه رسید، نگهداری کمربندی در محدوده شهر به عهده شهرداری شیراز گذاشته شد. البته ما تا اردیبهشتماه سال جاری قرارداد نگهداری آن منطقه را داشتیم و در دو ماه بعدی نیز نگهداری و از جمله روشنایی محدوده شهری را ادامه دادیم.
یزدانی افزود: در فروردینماه ۱۴۰۲ طی نامهای درخواست کردیم که با توجه به پایان قرارداد راهداری، شهرداری و شرکت توزیع برق، نگهداری و روشنایی این محدوده را به عهده بگیرد. اما متاسفانه از آن تاریخ به بعد، روشنایی این قسمت از کمربندی به طور کامل رها شده است. این در حالی است که سایر نقاط کمربندی(۲۷ کیلومتر) که در اختیار راهداری است، همواره از روشنایی مناسب برخوردار است.
به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه نقاط تاریک کمربندی شیراز مربوط به محدوده منطقه ۹ شهرداری میشود، از شهردار این منطقه خواستیم تا توضیحات خود را ارائه دهد. عبدالصالح رستمزاده به خبرنگار ایسنا گفت: روشنایی آن محدوده از کمربندی که به شهرداری واگذار شده است، مانند سایر نقاط شهر بر عهده اداره برق است و قانونگذار این را مشخص کرده است.
وی افزود: بارها هشدار دادهایم که چون برق آن منطقه قطع است، دائما مورد سرقت قرار میگیرد. تا زمانی که برق در کابلها وجود دارد، دزد نمیتواند آنها را جابهجا کند. بنابراین ما هم خواستار رسیدگی سریعتر به این موضوع هستیم.
رستمزاده در پایان تاکید کرد: روا نیست که شهرداری پولی را که میتواند در جایی دیگر برای رفاه و آسایش مردم منطقه هزینه کند، در جایی هزینه کند که وظیفهاش نیست.
در نهایت نیز روز سهشنبه، ۱۰ بهمنماه، شهردار شیراز در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در همین زمینه، پاسخ کوتاهی داد و گفت: تامین روشنایی کمربندی وظیفه شهرداری نیست اما شهرداری در این خصوص کمک میکند.
با توجه به مواردی که در ابتدا عنوان شد و با ذکر این نکته که با فرا رسیدن روزهای پایانی سال و ایام نوروز، حجم ترافیک این منطقه نیز رشد قابل توجهی خواهد داشت، ضرورت رسیدگی هر چه سریعتر به وضعیت نور ۱۸ کیلومتر از کمربندی کلانشهر شیراز، احساس میشود.
انتهای پیام
نظرات