به گزارش ایسنا، جایزه ملی آبادیران (آبادینو) با هدف شناسایی فعالان مردمی حوزه آبادانی و پیشرفت فناورانه به دنبال شناسایی فعالترین و مؤثرترین بازیگران این عرصه در بخشهای مختلف دانشگاهی، شرکتها، گروههای مردمی و مسئولیت اجتماعی پایهگذاری شده است.
این جایزه به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضفان انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و دیگر نهادهای متولی آبادانی و پیشرفت کشور اعطا میشود.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، مراسم تقدیر از برندگان این جایزه که در رقابت بین ۷۵۰ شرکتکننده انتخاب شدهاند از برنامههای نخستین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه بود که نهم بهمن ماه در باغ موزه انقلایب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
نتایج بخش نخبگان
هامون طهماسبی، دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف، نفر اول برنده جایزه ملی آبادیران است. حوزه فعالیت وی نوآوری اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی، محرومیت زدایی، توسعه محلی، کسب و کار اجتماعی و مسئولیت اجتماعی شرکتها است. وی برنده یک میلیارد ریال وجه نقد شد.
فاطمه علیزاده، فعال در حوزه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی سکونتگاههای روستایی شهرستان اردبیل، آبادانی و پیشرفت شهرستان گرمی، توسعه اقتصادی و اشتغالزایی سکونتگاههای روستایی شهرستان بیلهسوار، توسعه پایدار منظومه هیر، موانع ایجاد و توسعه شهر الکترونیک در اردبیل، بررسی نیازهای الکترونیکی شهروندان با محوریت شهرداری اردبیل، تفکیک پسماند از مبدا و عدالت اقتصادی در راستای فقر و محرومیتزدایی، دومین برنده این جایزه بود که از وی با ۶۰۰ میلیون ریال وجه نقد قدردانی شد.
همچنین سید سعید غیاثی، سومین برنده جایزه ملی آبادیران بود. وی نزدیک به یک سال در یکی از شرکتهای مجری اشتغال و تولید مناطق محروم مشغول به کار بود، در این مدت مدیریت پروژههای حامی در مناطق شمال غرب کشور (استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و زنجان) را بر عهده داشت و دو پروژه توسعه زنجیره ارزش دستبافتههای شهرستان چاراویماق و افزایش بهرهوری و عملکرد زنبورداری شهرستان ماهنشان را مدیریت کرد. با ۴۰۰ میلیون ریال وجه نقد از وی قدردانی شد.
زهرا ایرندگانی، برنده چهارم این جایزه، خبرنگار مردمی سیستان و بلوچستان در خصوص محرومیت زدایی است. آموزش ساخت لوازم و آرایش بهداشتی گیاهی به مردم جهت اشتغالزایی، مشارکت با اسنپ مرکز استان جهت مشارکت اسنپ در شهر ایرانشهر، همکاری با پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، همکاری با شهرکهای صنعتی، آموزش تولید محتوا به دانشجویان، تدریس دروس به دانشآموزان کم بضاعت، همکاری با جمعیت هلال احمر ایرانشهر و تولید محتوا برای آنها، همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر جهت انجام برنامههای فرهنگی، دریافت بیش از دهها لوح تقدیر از ادارات و دانشگاههای مختلف و … از جمله فعالیتهای او است.
حسین فرهادیان، پنجمین برنده جایزه ملی آبادیران هم مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است؛ این شـرکت دانشبنیان با بهره گیری از متخصصان و مهندسـین مجرب و اساتید دانشگاهی با بیش از دو دهه فعالیت مرتبط در صنعت آب و فاضلاب و پروژههای زیست محیطی یکی از شرکتهای فعال و پیشرو در زمینه مهندسی آب و فاضلاب؛ طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی تصفیهخانههای آب و فاضلاب است و با توجه به اهمیت مسائل محیط زیست و ارزش آب به عنوان رکن توسعه پایدار، سلامت، صنعت، رفاه، کشاورزی، انرژی و گردشگری، این شرکت در صدد است با تکیه بر دانش فنی روز دنیا و کارخانه ساخت مجهز و تجارب کسب شده در انجام پروژههای زیست محیطی متعدد مشکلات ناشی از مخاطرات زیست محیطی را به حداقل رسانده و این چالش را به فرصتی برای رشد و شکوفایی کشور در جهت توسعه پایدار کشور بدل کرده است.
نتایج بخش اساتید
* نفر اول مهدی قربانی فعال در حوزه محرومیتزدایی و توان افزایی جوامع محلی؛
* نفر دوم مهدی حدادی نژاد، فعال در حوزه کشاورزی باغبانی؛
* نفر سوم موسی مرآتی زمان، فعال در حوزه آب و شیرینسازی، انرژیهای تجدیدپذیر، تولید همزمان حرارت و توان و پیل سوختی و هیدروژن؛
* نفر چهارم مصطفی کاظمی نجف آبادی، فعال در حوزه وقف و خیریه ؛
* نفر پنجم کاوه احمدی، فعال در حوزه استفاده از ضایعات و زایدات جایگزین ذرت و سویا در جیره طیور، استفاده از جایگزینهای طبیعی آنتی بیوتیک در جیره طیور، پرورش طیور، پرورش و اصلاح نژاد گوسفند و تغذیه بوقلمون است.
در بخش اساتید نیز از نفر اول با ۱۰۰ میلیارد ریال وجه نقد و مدرک ویژه نخبگی، نفر دوم با ۶۰۰ میلیون ریال وجه نقد و مدرک ویژه نخبگی و نفر سوم با ۴۰۰ میلیون ریال وجه نقد و جایزه ملی نخبگی قدردانی شد. همچین نفرات چهارم و پنجم تقدیرنامه دریافت کردند.
نتایج بخش شرکتی
* رتبه اول گروه جهادی شهید عنبری استان کهگیلویه و بویراحمد؛
* رتبه دوم مرکز نیکوکاری و گروه جهادی پویندگان راه سلامت؛
* رتبه سوم گروه جهادی شهید سلیمانی ملک آباد؛
* رتبه چهارم تغییر به سوی ظهور؛
* رتبه پنجم گروه جهادی حسبنا الله.
انتهای پیام
نظرات