به گزارش ایسنا، در سایه وخامت اوضاع انسانی در غزه، شهروندان هلندی با تجمع در شهر لاهه خواستار گشایش گذرگاه رفح در مرزهای میان مصر و نوار غزه به منظور ورود کمکها و خروج زخمیشدگان و بیماران شدند.
براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، معترضان در مقابل ساختمان سفارت مصر در لاهه تجمع کرده و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «گذرگاه رفح را باز کنید.»
آنها با در دست دشتن پرچمهای فلسطین شعارهایی را علیه رژیم صهیونیستی سر دادند.
شرکتکنندگان در این تظاهرات خواستار گشایش گذرگاه رفح بدون هیچگونه پیششرط یا مذاکرات شدند و اعلام کردند که گشایش این گذرگاه لطف نیست بلکه یک نیاز مبرم و اقدامی عادلانه است.
در همین راستا، اتباع فلسطینی و عربی در شهر صوفیا، پایتخت بلغارستان نیز روز یکشنبه تظاهراتی در همبستگی با فلسطینیان برگزار کردند.
معترضان با در دست داشتن پرچمهای فلسطین و بلغارستان شعارهایی را علیه رژیم اشغالگر سر دادند.
انس حمید، یکی از شرکتکنندگان در این تظاهرات از تلاش پلیس بلغارستان برای ممانعت از برگزاری این تظاهرات انتقاد کرد و گفت: «ما اینجا آمدهایم تا به کشتار فلسطینیان "نه" بگوییم اما متاسفانه میبینیم که جهانیان در قبال کشتار بیش از 26 هزار فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی سکوت کردهاند.»
وی در ادامه افزود: «من شهروند بلغارستانی فلسطینیالاصل هستم و هیچ تابعیت دیگری ندارم و برخورد پلیس با ما بسیار توهینآمیز بود.»
در همین رابطه، دهها تن از فعالان جامعه مدنی در مقابل سفارت آمریکا در تونس نیز تجمع کرده و تداوم حمایت واشنگتن از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند.
معترضان در این تظاهرات خواستار حمایت از مقاومت فلسطین و بستن سفارت واشنگتن در کشورشان شدند و شعارهایی همچون «حمایت از مقاومت برای هر مسلمان و هر عرب زبانی واجب است»، «فلسطین آزاد است» و «نه به سفارت آمریکا در تونس» سر دادند.
هزاران تن از شهروندان مراکشی نیز در شهرهای مختلف این کشور تظاهراتی برپا کرده و خواستار حمایت از فلسطینیان و کمک به غیرنظامیان غزه شدند.
از شهرهایی که شاهد تجمعات اعتراضآمیز بودند میتوان به شهر «دارالبیضاء»، «مکناس» و «طنجه» اشاره کرد.
صدها تن از شهروندان مراکشی در شهر مکناس تجمع اعتراضآمیزی ترتیب دادند و همبستگی خود را با فلسطینیان و ساکنان نوار غزه اعلام کردند که در معرض حملات پیاپی رژیم صهیونیستی قرار دارند.
معترضان با سردادن شعارهایی خواستار تحت فشار قرار دادن دولت آمریکا و کشورهای غربی برای عدم حمایتشان از رژیم اشغالگر شدند.
آنها همچنین ضمن اعلام حمایتشان از مقاومت فلسطین و استقامت و پایداری فلسطینیان، خواستار تلاش و همکاری برای نجات فلسطینیان در غزه و توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شدند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش آن ارزیابی میکنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزها از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.
انتهای پیام
نظرات