به گزارش ایسنا، دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بیانیهای اعلام کرد: از زمان صدور حکم دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیر موقت از سوی اسرائیل برای توقف کشتار جمعی در غزه بیش از ۳۷۳ فلسطینی از جمله ۳۴۵ غیرنظامی شهید و بیش از ۶۴۳ نفر زخمی شدهاند.
در این بیانیه آمده است: اسرائیل همچنان به نادیده گرفتن حکم عالیترین دادگاه در جهان و نقض تعهدات بینالمللی از جمله قواعد و قوانین بینالمللی با پافشاری بر ادامه جنایتهای جنگی و ضد بشری از جمله کشتار جمعی فلسطینیها ادامه میدهد.
به نقل از خبرگزاری سما، در بیانیه این دیدهبان همچنین آمده است: علاوه بر عملیات بمباران مردم غزه و ویران کردن منازل مسکونی بر سر ساکنان و قتل آوارگان بعد از ترساندن آنها و مجبور کردنشان به اجرای دستورات تخلیه غیرقانونی، اسرائیل حملات خود را به بقیه مراکز پزشکی و بهداشتی در غزه ادامه داده و بیمارستانهای خان یونس در جنوب غزه را هدف قرار میدهد.
دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بیانیه خود تاکید کرد: نیروهای ارتش اسرائیل به هیچ کدام از تدابیر درج شده در حکم دیوان لاهه پایبند نبودند و همچنان به عملیات قتل عمدی و هدف قرار دادن گسترده غیرنظامیان بدون هیچ گونه ضرورت نظامی و عملیات تخریب هدفمند و گسترده محلههای غیرنظامی ادامه میدهند. طی دو روز گذشته تعداد زیادی از کشته شدگان در محوطه بیمارستان ناصر در خان یونس دفن شدند چرا که انتقال آنها به گورستانی که نیروهای اسرائیلی در آنجا مستقر هستند غیر ممکن بود. همچنین چهار محل دفن جمعی دیگر در محوطه خان یونس، مدارس و خیابانهای آن وجود دارد.
در این بیانیه تاکید شده است: اسرائیل عمدا به کارشکنی در ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه و ایجاد محدودیتهای شدید در ورود این کمکها به شمال غزه ادامه میدهد و این مساله وضعیت گرسنگی و قحطی در غزه را وخیم کرده است. شهرک نشینان طی روزهای گذشته در ورود کمکهای بشردوستانه از طریق گذرگاه کرم ابوسالم در شرق رفح کارشکنی کردند. تعداد کامیونهایی که کمکهای بشردوستانه را وارد غزه میکنند طی دو روز گذشته به ۸۷ کامیون کاهش یافت. این در حالی بود که در روزهای گذشته روزانه ۱۰۰ کامیون کمک غذایی وارد غزه میشد.
آفریقای جنوبی ۲۹ دسامبر از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی علیه فلسطینیها در غزه به دیوان بینالمللی دادگستری شکایت کرد.
دیوان بینالمللی دادگستری جمعه به رژیم صهیونیستی دستور داد که اقداماتی را برای ممانعت از کشتار جمعی در نوار غزه اتخاذ کند و گزارش آن را ظرف یک ماه به این دادگاه ارائه دهد.
دادگاه لاهه درخواست رژیم صهیونیستی برای مخالفت با شکایت آفریقای جنوبی را رد و تاکید کرد اسناد و مدارک ارائه شده توسط آفریقای جنوبی در این پرونده معقول و قابل تایید است.
انتهای پیام
نظرات