• یکشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402110805935
  • خبرنگار : 50616

برگزاری رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدای ششم بهمن در آمل

برگزاری رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدای ششم بهمن در آمل

ایسنا/مازندران رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان و یادگاران حماسه ششم بهمن سال ۶۰ مردم شهرستان آمل با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مازندران و شهرستان آمل برگزار شد.

در این دیدار که با تجمع مدیران استانی و شهرستانی درحسینیه ثارالله سپاه ناحیه شهرستان آمل برگزار شد، درقالب گروه‌های مختلف و با رمز یا زینب کبری(س) به دیدار خانواده‌های شهدا و جانبازان این حماسه رفتند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در این رزمایش از سوی سپاه ناحیه و بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آمل، مدیران دستگاه‌های اجرایی در قالب ۹۲ گروه به دیدار خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان این حماسه رفتند.

سرهنگ عابدین داغمه چی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: برخی از شهدا و جانبازان واقعه جنگل درسال ۶۰ آمل مربوط به دیگر شهرهای مازندران و استان‌های شمالی و حتی تهران، قم، اصفهان، سمنان بودند، با اعلام به مدیران استانی و شهرستانی در همه استان و شهرستان به صورت همزمان انجام و با خانواده‌های آنها نیز برنامه دیدار انجام شد.

  ۱۱۹ برنامه دیدار

رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثاگران شهرستان آمل هم درخصوص برگزاری این مراسم گفت، در حماسه روز ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل و درگیری گروهک منافقان کوردل که قصد تصرف شهرآمل به خیال خام خود داشتند، در مجموع ۴۱ شهروند آملی به شهادت رسیدند.

برگزاری رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدای ششم بهمن در آمل

احمد گرجی افزود: همچنین ۱۶ شهید دیگر مربوط به حماسه درگیری نیروهای مردمی در حاشیه شهر و جنگل‌های منتهی به حاشیه شهر آمل که از شهرهای مختلف استان و دیگر شهرهای کشور بودند، پس از مبارزه جانانه با کمونیست‌ها به شهادت رسیدند.

 وی، رزمایش رهروان شهدا و یاد یاران را تجلیل و تکریم از خانواده‌های معزز شهدا، بزرگداشت مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های این عرشیان آسمانی منتسب به حماسه ششم بهمن سال ۶۰ اعلام کرد.

 رزمایش دیدار بعد از ۴۲ سال

فرماندار ویژه شهرستان آمل هم در حاشیه دیدار با خانواده شهید فاضلی به خبرنگار ایسنا گفت: این رزمایش و دیدارها به صورت جمعی با حضور و همراهی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی مازندران و شهرستان آمل بعد از ۴۲ سال از آن حماسه مردمی و تاریخی در این شهرستان بی‌سابقه بوده است.

ذات الله زارعی، با بیان اینکه این برنامه به عنوان یکی از مصوبات استانی ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل بوده است، افزود: رسیدن به محضر خانواده‌های شهدا و تکریم آن‌ها، وظیفه مسوولان است تا بتوانند رزق و روزی معنوی از این بزرگواران کسب کنند.

برگزاری رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدای ششم بهمن در آمل

وی اضافه کرد: در جریان این دیدارها، خانواده‌های معظم شهدا مطالبه و درخواست شخصی نداشتند، بلکه دغدغه و تاکید آن‌ها عمل به وصیت نامه‌های شهدا، رسیدگی به مشکلات مردم و حفظ و پشتیبانی از کشور بوده است چرا که امانت‌هایی هستند که شهدا به مردم و مسوولان سپرده‌اند و باید گام‌های ارزنده‌ای برای صیانت از دستاوردهای ارزشمند انقلاب برداریم.

فرماندار آمل با بیان اینکه خانواده‌های شهدا ولی‌نعمتان جامعه اسلامی هستند و دیدار، حمایت و پیگیری انتظارات این عزیزان وظیفه همه مسئولین است، یادآور شد، دیدار با خانواده‌های شهدا موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهدا است که باعث تقویت روحیه خدمت‌رسانی در مسئولان نظام و خادمان به شهداست.

به گزارش ایسنا، مردم بیدار و آگاه آمل ۴۲ سال پیش با مقاومت و پایداری در برابر حمله گروهک‌های منافق به شهر هزار سنگر، خالق حماسه‌ای جاودان شدند و با شکست دشمنان و عقب نشینی آنان به جهانیان ثابت کردند که همواره پشتیبان نظام جمهوری اسلامی در تمامی عرصه‌ها هستند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و شکل‌گیری نظام نوپای جمهوری اسلامی، دشمنان تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی به کار بستند و در دوران دفاع مقدس گروهک‌های منافق به ستون پنجم دشمن تبدیل شدند.

برگزاری رزمایش دیدار با خانواده‌های شهدای ششم بهمن در آمل

چنانچه در سال ۱۳۶۰ خورشیدی فعالیت‌های خود را آشکار کردند و تصرف و جدا کردن بسیاری از شهرها از ایران را در دستور کار خود قرار دادند تا بتوانند به اهداف خویش که شامل از میان بردن نظام جمهوری اسلامی و برپایی حاکمیت به اصطلاح انقلابی در پوشش نظام کمونیستی می‌شد، دست یابند اما مقاومت مردم و هوشیاری مسوولان در برابر این حمله‌ها سبب شد تا نقشه های آنان افشا و با شکست رو به رو شود.

گروهک کمونیستی سربداران با هدف تصرف شهر آمل در ۶ بهمن ۱۳۶۰ خورشیدی با ایجاد آرایش نظامی، این شهر را به محاصره خود درآورد اما دلاورمردان خطه شمال به همراه نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در برابر تجاوز دشمنان ایستادگی و پس از ۱۰ ساعت نبرد حمله آنان را به صورت کامل سرکوب و آنها را وادار به عقب نشینی و فرار کردند.

دراین حماسه جاویدان که امام راحل در وصیت نامه سیاسی الهی شان از حماسه ششم بهمن آمل یاد و از فداکاری مردم این شهرستان تشکر کرده بودند، ۴۱ نفر در روز ششم بهمن به شهادت رسیدند و بیش از ده‌ها نفر نیز مجروح شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha