• یکشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402110805598
  • خبرنگار : 50635

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیرداری هرمزگان:

۵۰ سازه آبخیزداری در سفر رئیس‌جمهور به هرمزگان افتتاح خواهد شد

۵۰ سازه آبخیزداری در سفر رئیس‌جمهور به هرمزگان افتتاح خواهد شد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیرداری هرمزگان از آماده سازی بسته حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان به منظور افتتاح در سفر رئیس جمهور به هرمزگان خبر داد.

سیدمحمد نور موسوی ظهر امروز (هشتم بهمن‌ماه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهم ترین کارهایی که در دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای بر آن وجود دارد مبحث مهم درختکاری است، در این دولت پویش درختکاری با تاکید مقام معظم رهبری و دستورات رئیس جمهور آغاز شده و سبب شده به سطح جنگل‌های کشور و استان افزوده شود.

وی افزود: سهم استان هرمزگان در این پویش کاشت ۶.۵ میلیون اصله نهال در سال جاری است که عملیات تولید درخت و کاشت آن با سرعت در حال انجام است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیرداری هرمزگان گفت: با توجه به سیاست های دریا محور برنامه ریزی کردیم در حوزه کاشت درخت حرا بتوانیم امسال ۳ میلیون اصله نهال حرا در سواحل استان کاشته شود چرا که می‌تواند به زیست بوم دریا و توسعه اکوسیستم دریایی و تکثیر آبزیان نیز کمک کند.

وی تصریح کرد: درحوزه درختکاری خوشبختانه به سمت مردمی سازی رفته ایم و در همین راستا ۱۵ گروه مردمی عملیات تولید نهال و کاشت آن را بر عهده دارند، در دولت سیزدهم جهش زیادی در درختکاری استان شاهد بودیم به طور مثال در سال‌های ۹۸ و ۹۹ در سطح استان تنها ۱۰۰ هزار اصله نهال کاشت شده در حالی که در طول دولت سیزدهم میزان کاشت درخت به ۸ و نیم میلیون اصله نهال رسیده است.

موسوی با تاکید بر اینکه درختکاری در هرمزگان به ارزش ۲۵۰ میلیارد تومان در حال انجام است، گفت: در سفر رئیس جمهور هم به دست آیت الله رئیسی درخت غرس خواهد شد و وی نیز در پویش درختکاری استان مشارکت خواهد کرد.

وی همچنین دیگر طرح مهم در حوزه منابع طبیعی را بهره برداری از ۵۰ سازه آبخیزداری عنوان کرد و افزود: در دولت سیزدهم بالغ بر ۱۱۵ سازه آبخیزداری احداث شده که از این تعداد ۵۰ سازه در سفر رئیس جمهور با اعتباری بالغ بر ۱۵۶ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیرداری هرمزگان با تاکید بر اینکه هرمزگان در حوزه ساخت سازه آبخیزداری دارای دانش بومی است،  گفت: در ساخت سازه‌ها شاهد مشارکت جوامع محلی نیز هستیم، این سازه‌ها در سراسر استان ایجاد شده که می‌تواند در این بخش کمک شایانی به استان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha