به گزارش ایسنا، الکترود یکبار مصرف ویژه دستگاههای الکتروکاردیوگرافی است که مانیتورینگ وضعیت قلب و عضله را انجام میدهد. این الکترودها به منظور اتصال سیم دستگاه مانیتور قلب به قفسه سینه بیمار به منظور نشان دادن سیگنالهای قلبی، مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از شرکتهای مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس توانسته است خط تولید الکترودهای یکبار مصرف الکترو کاردیوگرافی را بومی و این محصول کاربردی را تولید کند.
امیر حسین آرین نیا، مدیرعامل این مجموعه با اشاره به فعالیت ۱۸ ساله در حوزه تجهیزات پزشکی، گفت: با تیمی از متخصصان از یک سال قبل با حضور در مرکز رشد پارک فناوری پردیس، برای تولید الکترودهای یکبار مصرف الکترو کاردیوگرافی فعالیت خود را آغاز و پس از ۶ ماه خط تولید این محصول را بومیسازی کردیم.
وی افزود: در حال حاضر علاوه بر واردات این محصول، ۸ شرکت داخلی هم در حال تولید این الکترودها هستند و محصول مجموعه ما علاوه بر کیفیت بالا در حد نمونههای خارجی، مجوز فروش از اداره کل تجهیزات پزشکی و تأییدیه بیمارستانهای مختلف از جمله تأمین اجتماعی را کسب کرده است. همچنین قیمت محصول تولیدی این مجموعه در مقایسه با نمونههای خارجی، تقریباً نصف است.
آرین نیا در خصوص موارد استفاده از این محصول، گفت: الکترودهای یکبار مصرف به عنوان واسط بین بدن انسان و دستگاه الکتروکاردیوگرافی و تست های ورزش استفاده میشود و نقش ویژهای در بخشهای مراقبت ویژه و بررسی علائم حیاتی بیمار ایفا میکند.
به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، مدیرعامل این شرکت حضور ۷ متخصص رشتههای مختلف در این شرکت و استفاده از مشاوره متخصصان بیرونی را از عوامل موفقیت این مجمعه برشمرد و افزود: حضور در پارک فناوری پردیس، علاوه بر بهرهمندی از حمایتهای معنوی پارک و استفاده از قوانین کلان حمایتی از مجموعههای فناور و دانش بنیان، این امکان را برای ما فراهم کرد تا مشورتهای مختلفی از متخصصان تجهیزات پزشکی دریافت کنیم.
وی در پایان گفت: با همکاری با دانشگاه و استفاده از تجارب گذشته، درصدد تولید محصولات جدید در حوزه تجهیزات پزشکی هستیم.
انتهای پیام
نظرات